Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tenor.gif

Geldi mi?

Bence yönetim artık değişmeli. Mustafa başkan çok iyi niyetli biri ama artık hastalığı da var. Allah şifa versin zor hastalık. Bundan sonra kendi sağlığına bakması lazım. Önğmüzdeki 1 ay içinde hızlıca seçim kararı alsa fena olmaz

Bence yönetim artık değişmeli. Mustafa başkan çok iyi niyetli biri ama artık hastalığı da var. Allah şifa versin zor hastalık. Bundan sonra kendi sağlığına bakması lazım. Önğmüzdeki 1 ay içinde hızlıca seçim kararı alsa fena olmaz
Aman diyim.liseliler yine dursun veya ona benzer bi herifi başkan yapar.iflahımızı s.. bikaç ayda

Aman diyim.liseliler yine dursun veya ona benzer bi herifi başkan yapar.iflahımızı s.. bikaç ayda
Şuanki durum daha kötü. Bu yönetim böyle giderse devre arasını çıkaramaz. Kulüpte kimin ne iş yaptığı belli değil. Şimdi kalsın diyenler muhtemelen transfer sezonu sonunda istifa diye bağıracak

Anadolu takımlarındada az akıl varsa yabancı sınıra karşı olurlar. Ulan sınır kalktı her deplasman büyük takımlar ecel dökmeye başladı be. 80 85 puanlı birinciliklerden 70 puanlı şampiyonları görmeye başladık. Lige kalite geldi. Herkes herkesi yenebilicek konumda. Sırf Türk topçu iteleyecem diye mallık yapmazlar umarım.

Anadolu takımlarındada az akıl varsa yabancı sınıra karşı olurlar. Ulan sınır kalktı her deplasman büyük takımlar ecel dökmeye başladı be. 80 85 puanlı birinciliklerden 70 puanlı şampiyonları görmeye başladık. Lige kalite geldi. Herkes herkesi yenebilicek konumda. Sırf Türk topçu iteleyecem diye mallık yapmazlar umarım.
Anadolu kulüplerinin olayı yerli oyuncu itelemek. O yüzden çoğu kural gelsin diye çırpınıyor. Başkanları başka türkü cepleri nasıl dolduracak? Futbolu düşünen kim?

Şuanki durum daha kötü. Bu yönetim böyle giderse devre arasını çıkaramaz. Kulüpte kimin ne iş yaptığı belli değil. Şimdi kalsın diyenler muhtemelen transfer sezonu sonunda istifa diye bağıracak
Dursun donemini hatirla şükret.bu yönetim gittiği an liseliler yine bizi batırmaya yeminli bi malı koyar başımıza.hatta dursunu bile baskan yaparlar.şu liseli hegamonyasından kurtulmaya bakalım bian önce

Başakşehir yabancı sınırı istemez asla. Yabancılarla şampiyonluğa oynadılar. Bence yabancı sınırı federasyon önerisi gibi olmaz. Fenerbahçe dışında ciddi bir destek olmaz.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Reis geçen sene bu konuda fikrini beyan etti.kulüplerin fikri önemli değil

Reis geçen sene bu konuda fikrini beyan etti.kulüplerin fikri önemli değil
Başakşehir istemez , reisi ikna edebilirler. Bakalim. 6 yabancılı bir sistem gelmez bence bu lige. 9 yabancı 2 yerli de anlaşırlar. 3 yabancı da kulübede olur.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt