Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önümüzdeki sezon Falcao ve Feghouli ile yola devam etmeye hiç mi hiç gerek yok kendilerinin yerinde Adem Sekidika Yunus'u filan oynatırım gerekirse yine de bu ikiliyi takımda görmek istemiyorum

Terim Arda & Caner pesindeymis. Tarih tekerrürden ibaret, yüce transfer dehasina yüz veren diger bir baskanla Balic, Abdullah & Revivo efsanesini tekrar yasatacak.

napoli roma macini izliyorum keske dzeko gibi forvetimiz olsa

alman yerel amatör liglerinden hoca araştırıyorum

herhangi biri muhtemelen tüm yerli hocalardan iyidir

bulunca yazarım

Takimini 4. lige cikartip birakti. Bu nasil olur?

Orta saha hattını nasıl kuracağız önem taşıyor bonservissiz N. Mendy'i direkt kapmak lazım bence
Şampiyonlar Ligi'nde olursak gelir.Seri'yi 1 yıl daha kiralayıp Bellegarde tarzı birinin bonservisini almalıyız.10 numara için yabancı birini alamayız.Emre oynar.Kanatlarda Onyekuru-Trezeguet ikilisinden birini kiralarsak şampiyon oluruz..

-------------------------------Muslera---------------------
Transfer - Luyindama - Marcao - Transfer
‐------------------Transfer - Transfer
Transfer ------------ Akbaba ----------- Transfer
‐‐-------------------------Transfer -------------------------

Digerlerini at cöpe

-------------------------------Muslera---------------------
Transfer - Luyindama - Marcao - Transfer
‐------------------Transfer - Transfer
Transfer ------------ Akbaba ----------- Transfer
‐‐-------------------------Transfer -------------------------

Digerlerini at cöpe
Akbabadan bu kadar gayret beklemiyordum gerçekten. Sahada bişeyler yapmaya çalışan tek adamdı. Kendini de baya toparlamış. Sağlam bi kampla baya baya fark yaratır seneye

Fatih Terim'in taktiği belli işte atanın da tutanın da iyi olacak mantığıyla hareket edip kendi tabiriyle bam bam bam devam ediyor. Tutanımız her zaman iyi zaten iyi de bir atanımız olduğu zaman ligde şampiyon oluyoruz bir şekilde.

Musleranın etrafında
2011-2012 Elmander,Baroş,Necati
2012-2013 Drogba,Burak
2017-2018 Gomis
2018-2019 Diagne (ne kadar yeteneksiz olsada skora katkısı yeterli düzeyde oldu).

Bu sene Falcao sakatım ayağı çekmeyip oynasaydı yine atanla tutanı sayesinde şampiyon olacaktık. Taktik maktik yok bizde

MRD-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Şampiyonlar Ligi'nde olursak gelir.Seri'yi 1 yıl daha kiralayıp Bellegarde tarzı birinin bonservisini almalıyız.10 numara için yabancı birini alamayız.Emre oynar.Kanatlarda Onyekuru-Trezeguet ikilisinden birini kiralarsak şampiyon oluruz..
CL gitti yaw AL bile şüpheli artık. İmza parasını yüksek tutup almak lazım bir şekilde o bölgeye 3 adam lazım yine kiralık transfer istemez bence hoca.Mendy'i ts'de istiyormuş transfermarkt'a göre Ndiaye'yi yollayıp buna geçmeyi düşünüyorlar herhalde ama Mikel olayından sonra gitmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt