Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.790
- 20.951
- 2.233
Once bir kimin satilacagini bilsek ona gore kadro kurariz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir de mümkünse abdürrahim albayrak transfer işlerinden elini çeksin artık .
Deneyimli yabancı dil bilen insanlar lazım . Albayrağın yapacağı en iyi iş gerçekten de tesiste müdürlüktür bence
beklıyoruzalman yerel amatör liglerinden hoca araştırıyorum
herhangi biri muhtemelen tüm yerli hocalardan iyidir
bulunca yazarım
sahada hakem döven oyuncu istiyorum artık. tetikçi hakem dolu lige böyle adamlar lazımÜmit Karan: "Galatasaray önümüzdeki sezon için iki oyuncuyla anlaştı. Biri Arda, öbürü Caner."
(Beyaz TV)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
alman yerel amatör liglerinden hoca araştırıyorum
herhangi biri muhtemelen tüm yerli hocalardan iyidir
bulunca yazarım
Şampiyonlar Ligi'nde olursak gelir.Seri'yi 1 yıl daha kiralayıp Bellegarde tarzı birinin bonservisini almalıyız.10 numara için yabancı birini alamayız.Emre oynar.Kanatlarda Onyekuru-Trezeguet ikilisinden birini kiralarsak şampiyon oluruz..Orta saha hattını nasıl kuracağız önem taşıyor bonservissiz N. Mendy'i direkt kapmak lazım bence
Akbabadan bu kadar gayret beklemiyordum gerçekten. Sahada bişeyler yapmaya çalışan tek adamdı. Kendini de baya toparlamış. Sağlam bi kampla baya baya fark yaratır seneye-------------------------------Muslera---------------------
Transfer - Luyindama - Marcao - Transfer
‐------------------Transfer - Transfer
Transfer ------------ Akbaba ----------- Transfer
‐‐-------------------------Transfer -------------------------
Digerlerini at cöpe
CL gitti yaw AL bile şüpheli artık. İmza parasını yüksek tutup almak lazım bir şekilde o bölgeye 3 adam lazım yine kiralık transfer istemez bence hoca.Mendy'i ts'de istiyormuş transfermarkt'a göre Ndiaye'yi yollayıp buna geçmeyi düşünüyorlar herhalde ama Mikel olayından sonra gitmez.Şampiyonlar Ligi'nde olursak gelir.Seri'yi 1 yıl daha kiralayıp Bellegarde tarzı birinin bonservisini almalıyız.10 numara için yabancı birini alamayız.Emre oynar.Kanatlarda Onyekuru-Trezeguet ikilisinden birini kiralarsak şampiyon oluruz..