- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Bosta o kdar iyi oyuncu var ki. Para harcamadan iyi takim yapilir su an.
mendy alsan bile büyük coup
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok canım sıkılıyor. Bu adamlar gitsin yaw.aynen. abdurrahim başkan kimseyle küs kalamaz. hatta emre kılınça sivas razı değilse biraz bonservis de verelim
ben de isterdim ama kapıda dursun ve liseciler bekliyor.iflahını keserler takımın 1 sezonda.o yüzden mecburuz şuanki yönetimeÇok canım sıkılıyor. Bu adamlar gitsin yaw.
Mendy den başka kimler var Musap 30 altı?Bosta o kdar iyi oyuncu var ki. Para harcamadan iyi takim yapilir su an.
Efsane Büyük Başkan Ünal Aysal Beyefendi Hazretleri geri dönmeli. Döner dönmez yapacağı ilk icraatın hayalini kuruyorum.ben de isterdim ama kapıda dursun ve liseciler bekliyor.iflahını keserler takımın 1 sezonda.o yüzden mecburuz şuanki yönetime
31 temmuz diyor burda da süleyman rodop'ta 5 ağustos'ta açılıyor demişti en son
ElabdellouiMendy den başka kimler var Musap 30 altı?
şu üçünü alsınlar çağ atlarız.Elabdelloui
Emre k.
Mendy
Fraser
Malang sarr
Ibe
Henriksen
STÖGER
baya baya var
davilla mıdır nedir o menajere iyi bi komisyon verip bu üçünü sattırmalıyız bi şekilde. yoksa kimse almazSu feghuli belhanda diagneden kurtulsak hem bonservis hem maas butcemiz baya rahatlar. Hatta bizim gibi bi enayi ciksa da su falcaoyu da alsalar
Okani isterim. Alman labbadia hocami cok istedim ama Hertha ile rakipleri öpüyorgenç alman bir hocayla güneşli günler görür gibiyim