Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.136
- 20.033
- 3.313
Hemen koş Öğretmene söyle aferinOsmani 7 mesajla kudurtmusum
bir saniye kufur ettigi postlari ekran goruntusune aldim, modlari gonderim de ceza alsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hemen koş Öğretmene söyle aferinOsmani 7 mesajla kudurtmusum
bir saniye kufur ettigi postlari ekran goruntusune aldim, modlari gonderim de ceza alsin
Raporlamak ihanettirOsmani 7 mesajla kudurtmusum
oğlum kufur ettiysem karsılık versene ceza alsam kufur gecersız mı sayılacak. nasıl bi haysiyetin var ki sana edilen küfüre kayıtsız kalabiliyorsun.Osmani 7 mesajla kudurtmusum
Heis o BAN öyle veya böyle gelecek Keramettin Admincim uykudan uyanınca.oğlum kufur ettiysem karsılık versene ceza alsam kufur gecersız mı sayılacak. nasıl bi haysiyetin var ki sana edilen küfüre kayıtsız kalabiliyorsun.
kudurtmak eğlemını 14 defa daha söylemenı beklıyorum
oğlum kufur ettiysem karsılık versene ceza alsam kufur gecersız mı sayılacak. nasıl bi haysitin var ki sana edilen küfüre kayıtsız kalabiliyorsun.
Adam seni ciddiye bile almiyor renktas.oğlum kufur ettiysem karsılık versene ceza alsam kufur gecersız mı sayılacak. nasıl bi haysiyetin var ki sana edilen küfüre kayıtsız kalabiliyorsun.
oha değişik bi kelime kullandı. kopya mı alıyorsun languzel simdi devam ediyoruz az daha yaz simdi daha cok yaz
osman suan duvarlari yumrukluyor sinirden![]()
Hakan konusmaya korkuyor belli ki modlardan cekiniyor
Kim kazandı şimdiTartisirken yazim kurallarina biraz daha dikkat edin lutfen
Heis o BAN öyle veya böyle gelecek Keramettin Admincim uykudan uyanınca.
Bence konuşma hakkını sonuna kadar özgürce kullan.
Benden fazla mi almissin acaba, mobilden goremiyorumforumun en cok ceza alan uyesiyim herhalde yoksa baska olurdu.
Bir gereksiz icin 2-3 ay ban yemeye degmez
malkan çekinme lan ceza meza vermezler konus sen korkmaforumun en cok ceza alan uyesiyim herhalde yoksa baska olurdu.
Bu isin sonunda sevisip uyurlar gibi gorunuyorKim kazandı şimdi
En çok küfürü "Küfür Musap" yapmıştır GSC de.forumun en cok ceza alan uyesiyim herhalde yoksa baska olurdu.
malkan çekinme lan ceza meza vermezler konus sen korkma