- 10 Nisan 2013
- 58.851
- 42.136
- 3.943
Günaydın arkadaşlar iyi nöbetler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Günaydın.Günaydın arkadaşlar iyi nöbetler
Günaydın şefimGünaydın arkadaşlar iyi nöbetler
Vazgeçtim Falcao ve Feghouli ikilisi takımda kalsa, gönderemesek bile seneye takıma yazmaya hiç gerek yokBu transfer döneminde Emre Kılınç ve Omar Elabdellaoui ikilisini kadromuza kattığımız söyleniyor (Muslera&Marcao&Luyindama gibi sakatlık yaşayan oyuncularımız da dahil) kadro şöyle bir şey oluyor
MusleraBaşka hiçbir eksiğimiz olmasa bile çok net 2 orta saha almamız gerekiyor ilk 11 düzeyinde tabii bu transferleri yapmak için başta Belhanda sonra da Diagne&Babel ve Maicon gibi isimleri satmamız gerekiyor bana kalırsa bu yaz Yunus Akgün'de satılacak bir şekilde 2 orta saha transferi yapmamız gerekiyor ki kiralık transferleri olabildiğince az tutmalıyız
Elabdellaoui-Luyindama-Marcao-Saracchi
Transfer-Transfer
Feghouli-E.Akbaba-E.Kılınç
Falcao
*Bunun haricinde en önemli transfer bence Feghouli ve Falcao satılıp yerlerine yapacağımız transferler olması gerekiyor, ikili toplamda 9 mil.€ garanti ücret alıyor senelik ücretleri 10 mil.€ 'yu aşıyordur bu ikilinin ama verdikleri katkı 0 kere 0 Adem ve Ömer bu ikiliden çok daha fazla katkı sağladı bu sezon
Ah Gökhan ah..Seri orada oynamaz. Rahat edemiyor adam. Regista oynatacaksın onu.
O Bakayoka baya bir derdimize derman olur._Bakayoko
Seri Paredes
Fazla deneye gerek yok. Yap arkana yaslan. Hepsi de Loan olsun.
Anaconda gibi saliversin... Lig deki bütün oyuncuları yer.O Bakayoka baya bir derdimize derman olur.
Bournemouth iyi topçu hayırlı olsunBournemouth ve villa düşecek gibi.Özellikle bournemouthtan 2 tane falan harika topçu kiralanabilir.
Premier League den boş Adam gelmez.Bournemouth ve villa düşecek gibi.Özellikle bournemouthtan 2 tane falan harika topçu kiralanabilir.
Berat da alinmaliTransferler :
- Mehmet Özcan 21
Önlibero
Acilen alinmali.
Ne fb deplasmani ne de sivas deplasmaninda ezilerek yenildikSerinin 6 oynadigi her deplasman da ezile ezile yeniliriz onune 2 tane ndiaye koyarsan dengelenir ozaman da kısır takim oluruz
Kahveyi yaptım cam kenarına kuruldum, transfer haberlerini bekliyorum :-)Premier League den boş Adam gelmez.
Premier , Bundesliga ve Ligue 1 da " iyi " oynayan Adam kolaylıkla TR de oynar.
Kahveyi yaptım cam kenarına kuruldum, transfer haberlerini bekliyorum :-)Premier League den boş Adam gelmez.
Premier , Bundesliga ve Ligue 1 da " iyi " oynayan Adam kolaylıkla TR de oynar.
okan hocamı takımın başında görmek isterim önümüzdeki sezon