Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu transfer döneminde Emre Kılınç ve Omar Elabdellaoui ikilisini kadromuza kattığımız söyleniyor (Muslera&Marcao&Luyindama gibi sakatlık yaşayan oyuncularımız da dahil) kadro şöyle bir şey oluyor

Muslera
Elabdellaoui-Luyindama-Marcao-Saracchi
Transfer-Transfer
Feghouli-E.Akbaba-E.Kılınç
Falcao

Başka hiçbir eksiğimiz olmasa bile çok net 2 orta saha almamız gerekiyor ilk 11 düzeyinde tabii bu transferleri yapmak için başta Belhanda sonra da Diagne&Babel ve Maicon gibi isimleri satmamız gerekiyor bana kalırsa bu yaz Yunus Akgün'de satılacak bir şekilde 2 orta saha transferi yapmamız gerekiyor ki kiralık transferleri olabildiğince az tutmalıyız

*Bunun haricinde en önemli transfer bence Feghouli ve Falcao satılıp yerlerine yapacağımız transferler olması gerekiyor, ikili toplamda 9 mil.€ garanti ücret alıyor senelik ücretleri 10 mil.€ 'yu aşıyordur bu ikilinin ama verdikleri katkı 0 kere 0 Adem ve Ömer bu ikiliden çok daha fazla katkı sağladı bu sezon
Vazgeçtim Falcao ve Feghouli ikilisi takımda kalsa, gönderemesek bile seneye takıma yazmaya hiç gerek yok

Muslera
Elabdellaoui-Luyindama-Marcao-Saracchi
Transfer-Transfer
Transfer
-E.Akbaba-E.Kılınç
Transfer

Sekidika'yı oynatırım Yunus'u oynatırım Emre Akbaba'dan forvet çıkarmaya çalışırım ama yine de Falcao ve Feghouli ikilisini seneye takımda görmek istemiyorum senelik 10 mil.€ kılçıksız para alan 2 adamın yaptıklarına bir bakın

Bournemouth ve villa düşecek gibi.Özellikle bournemouthtan 2 tane falan harika topçu kiralanabilir.

Seri orada oynamaz. Rahat edemiyor adam. Regista oynatacaksın onu.
Ah Gökhan ah..

Ne yazsam birisi karşı çıkacak... Bu seri de "mevkisi belli olmayanlar kulübünden" herhalde.

Şimdi Regista ya yazsam, bir dingil çıkacak ve diyecek ki, "Seri 6da oynayamaz... Lig de ezilir" :D

10'a yazsam.. "YOK CNM bu ne?!"

Not:
Bu ara Regista yaparsan, yanına koşan mücadeleci defansif/dengeli oyuncular koyman gerekir sistem gereği. Lig için bu kadar defansif orta saha olmaz. Seri 8de (CM) iyidir bence

Büyük Rezalet

Ödeme yapılmaması Monaco'yu kızdırdı

30 Haziran’a gelinceye kadar Galatasaray’dan kira bedelini ödeme konusunda hiçbir çaba olmaması, Monaco’yu kızdırdı. Fransız ekibi, beklentisini karşılayamadığı için Cim-Bom’un üzerine gitti ve sözleşme biter bitmez Onyekuru’yu geri çağırdı.

gel bavyeralı gel düsselforflu
çağırmazdım acil olmasa

adana out tübingen in

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt