Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sercan yıldırım döndü mü survivordan bilen var mı
onun ben
ranting2.gif

ya yabancı sınırı gelecek ne nakambası ne bakambası ya

vallahi izleyesim gelmez ligi. yabancılar iyi olacak ama o 3 tane yerli işin içine sıçacak

Aylardır Malatya'da deprem oluyor. Adam akıllı rahat yattığımi bile hatırlamıyorum. Panik atak vardi simdi artarak devam ediyor. 1 saat önce yine oldu. Uzmanlari dinleyince daha da karamsar oluyorum. Öncü mu onu da bilmiyoruz. Eve güvenmekten başka bir yol yok.
terimdas ev sağlamsa dert etme

Takımda 30 üstü Muslera hariç tüm top tepicileri göndermek lazım.

•Ahmet Ç
•Donk
•Şener
•Linnes
•Mariano
•Belhanda
•Jimmy D
•Sekidika
•Feghouli
•Diagne

•Maaşının 2M€ olarak güncellenmesi koşulunda Falcao konusunda 6 ay şans verilebilir.

Bakalim once TFF ne kadar harcama limiti verecek bize, ona gore transfer(ler) konusulur. Belki hic transfer yaptirmazlar.

Rıza Çalımbay: "TFF yabancı sayısını azaltmaya çalışıyor. Haklılar yapabilirler. 14 yerine 6-7 iyi yabancı alınabilir. Birçok kulüpte çoğu yabancı oynamıyor. Bazı kulüpler mesela Galatasaray 11 yabancı oynatabiliyor. Anadolu takımları ise 14 yabancıyı yanlış kullanıyor."

:d

Rıza Çalımbay: "TFF yabancı sayısını azaltmaya çalışıyor. Haklılar yapabilirler. 14 yerine 6-7 iyi yabancı alınabilir. Birçok kulüpte çoğu yabancı oynamıyor. Bazı kulüpler mesela Galatasaray 11 yabancı oynatabiliyor. Anadolu takımları ise 14 yabancıyı yanlış kullanıyor."

Bu vasat türk tdlerin bizle derdi ne

İlk 6 saniye..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt