Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saracchi basaksehir macinda iyiydi,hucumda problemi yok zaten.bize gelmeden once sans bulmuyodu,geldi iyi basladi ama sakatlandi.dogru degerlendirmek lazim performansını.yetenekli bi solbek.

Onyekuru gecen sezon hep gol vurusu calistigini soylemisti,fatih hocanin da istegiyle sanirim. 6 ay oynamadan geldi,3 hafta hastaydı oynamadı,aslinda fener macinda bile formsuzdu ama hep cok hareketli,inanilmaz kaciyo savunma arkasına,bu onu ozel yapiyo.kiralayabilirsek tekrardan iyi olur.formunu yakalayacaktır iyi bi kampla. Olmadi bruma,angulo,kalu vb transferler olur zaten

Trezeguet kanat kere kanat oyuncusu yani topu ayağına bırakıp içeride top beklesen bile bir şekilde sana gol pozisyonu hazırlıyor bu durum Kasımpaşa'da da böyleydi Mısır'da da böyle oldu Epl'de bile aynı oldu dediğin gibi topu alan takımı yönlendiren oyuncu Trezeguet

Yahu bir kere kanat oyuncusu dediğin top sürebilecek dribling özelliği olacak çalım atacak bizim kanat oyuncularına bakarak Trezeguet bayağı topçu yani
Aga adam ben topçuyum diye bas bas bağırıyor zaten. Onyekuru gibi, Bruma gibi, Arda gibi, Kewell gibi sağa attığında verimi düşen bir tipte değil hem. Zaten kitlendiğini anladığı anda kendini ortaya veya sağ kanada atıyor yine aynı verimi gösterebiliyor o taraflarda da.

Ters ayak içe girer, sağdan kafaya direk orta yapar. Çalım var, hız var, fizik var. Tek eksik bitiricilik bi zahmet illerdeki eşşekler de yardım etsin adama

Çağlar Söyüncü: "Altınordu'da oynarken Beşiktaş ve Galatasaray'dan teklif aldım. Daha sonra Freiburg araya girdi. Çok mütevazi bir kulüptü fakat genç futbolculara önem veriyorlardı. Bu yüzden Freiburg'u seçtim." (TalkSport)

Kerem akturkoglu iyi transfer diyolar,hayirli olsun.bugun metehan cici haberi vardi.o da yetenekliymis 95 doğumlu.Galatasarayla beraber bjk istiyomus.iyi frikik atiyo falan diyolar.fatih hoca onayliyosa gelsin onun da gol orani yuksekmis

Kerem akturkoglu iyi transfer diyolar,hayirli olsun.bugun metehan cici haberi vardi.o da yetenekliymis 95 doğumlu.Galatasarayla beraber bjk istiyomus.iyi frikik atiyo falan diyolar.fatih hoca onayliyosa gelsin onun da gol orani yuksekmis
Bende duran toplara iyi vuruyorum fatih hoca ya 2 video atsam onaylasa ligde 2 - 3 gol atarım heralde. Bizim dingiller en son 2017 mi 2018 de mi ne atmışlar. Ulan bi takım bukadar duran top özürlüsü olabilir mi ya

Bende duran toplara iyi vuruyorum fatih hoca ya 2 video atsam onaylasa ligde 2 - 3 gol atarım heralde. Bizim dingiller en son 2017 mi 2018 de mi ne atmışlar. Ulan bi takım bukadar duran top özürlüsü olabilir mi ya
Ya iste bi omer bayram kullandi donka,sonra virus girdi araya ligler oynanmadi vs sonrası bizim icin cehennem azabi zaten.ben 2006daki canavar takimi ozledim bu 5 haftada vallahi hasan kabze ilici falan

Aga adam ben topçuyum diye bas bas bağırıyor zaten. Onyekuru gibi, Bruma gibi, Arda gibi, Kewell gibi sağa attığında verimi düşen bir tipte değil hem. Zaten kitlendiğini anladığı anda kendini ortaya veya sağ kanada atıyor yine aynı verimi gösterebiliyor o taraflarda da.

Ters ayak içe girer, sağdan kafaya direk orta yapar. Çalım var, hız var, fizik var. Tek eksik bitiricilik bi zahmet illerdeki eşşekler de yardım etsin adama
Gerçekten sol kanat oynayabilecek kadar ters ayağı da var Trezeguet'in hani Bruma & Onyekuru gibi kendini içeri atıp gol kovalamak haricinde çizgiye iner top taşır orta keser birçok özelliği var

Mesela Trabzon'a attığı bir gol vardı ayağının dışıyla :tbr: bizim kanat oyuncuları 50 kere deneseler atabilirler mi ? emin değilim gerçekten harbi harbi yetenekli adam

Sekidika da yetenekli ama yanlış zamanda sahaya sürdüğümüz bi arkadas.ona da yazik oldu

Eric hocam olaydı salardı kobrayı , seri yi arkada tek bırakıp 😀

....... SAİDOU............
Şaş.. İliç.. Necati
..Şükür..Karan/Kabze

Gerçekten sol kanat oynayabilecek kadar ters ayağı da var Trezeguet'in hani Bruma & Onyekuru gibi kendini içeri atıp gol kovalamak haricinde çizgiye iner top taşır orta keser birçok özelliği var

Mesela Trabzon'a attığı bir gol vardı ayağının dışıyla :tbr: bizim kanat oyuncuları 50 kere deneseler atabilirler mi ? emin değilim gerçekten harbi harbi yetenekli adam
sen esas bu okanin bizin kalecinin bursa kariyerini bitiren müthiş golünü gör ve de ki Allahım bu kazma nasıl bizim kalecimiz olur

Metincan ciciymis adi ya metehan degil ☺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt