- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
saracchi basaksehir macinda iyiydi,hucumda problemi yok zaten.bize gelmeden once sans bulmuyodu,geldi iyi basladi ama sakatlandi.dogru degerlendirmek lazim performansını.yetenekli bi solbek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aga adam ben topçuyum diye bas bas bağırıyor zaten. Onyekuru gibi, Bruma gibi, Arda gibi, Kewell gibi sağa attığında verimi düşen bir tipte değil hem. Zaten kitlendiğini anladığı anda kendini ortaya veya sağ kanada atıyor yine aynı verimi gösterebiliyor o taraflarda da.Trezeguet kanat kere kanat oyuncusu yani topu ayağına bırakıp içeride top beklesen bile bir şekilde sana gol pozisyonu hazırlıyor bu durum Kasımpaşa'da da böyleydi Mısır'da da böyle oldu Epl'de bile aynı oldu dediğin gibi topu alan takımı yönlendiren oyuncu Trezeguet
Yahu bir kere kanat oyuncusu dediğin top sürebilecek dribling özelliği olacak çalım atacak bizim kanat oyuncularına bakarak Trezeguet bayağı topçu yani
Bende duran toplara iyi vuruyorum fatih hoca ya 2 video atsam onaylasa ligde 2 - 3 gol atarım heralde. Bizim dingiller en son 2017 mi 2018 de mi ne atmışlar. Ulan bi takım bukadar duran top özürlüsü olabilir mi yaKerem akturkoglu iyi transfer diyolar,hayirli olsun.bugun metehan cici haberi vardi.o da yetenekliymis 95 doğumlu.Galatasarayla beraber bjk istiyomus.iyi frikik atiyo falan diyolar.fatih hoca onayliyosa gelsin onun da gol orani yuksekmis
Ya iste bi omer bayram kullandi donka,sonra virus girdi araya ligler oynanmadi vs sonrası bizim icin cehennem azabi zaten.ben 2006daki canavar takimi ozledim bu 5 haftada vallahi hasan kabze ilici falanBende duran toplara iyi vuruyorum fatih hoca ya 2 video atsam onaylasa ligde 2 - 3 gol atarım heralde. Bizim dingiller en son 2017 mi 2018 de mi ne atmışlar. Ulan bi takım bukadar duran top özürlüsü olabilir mi ya
Gerçekten sol kanat oynayabilecek kadar ters ayağı da var Trezeguet'in hani Bruma & Onyekuru gibi kendini içeri atıp gol kovalamak haricinde çizgiye iner top taşır orta keser birçok özelliği varAga adam ben topçuyum diye bas bas bağırıyor zaten. Onyekuru gibi, Bruma gibi, Arda gibi, Kewell gibi sağa attığında verimi düşen bir tipte değil hem. Zaten kitlendiğini anladığı anda kendini ortaya veya sağ kanada atıyor yine aynı verimi gösterebiliyor o taraflarda da.
Ters ayak içe girer, sağdan kafaya direk orta yapar. Çalım var, hız var, fizik var. Tek eksik bitiricilik bi zahmet illerdeki eşşekler de yardım etsin adama
bizim kanat oyuncuları 50 kere deneseler atabilirler mi ? emin değilim gerçekten harbi harbi yetenekli adamsen esas bu okanin bizin kalecinin bursa kariyerini bitiren müthiş golünü gör ve de ki Allahım bu kazma nasıl bizim kalecimiz olurGerçekten sol kanat oynayabilecek kadar ters ayağı da var Trezeguet'in hani Bruma & Onyekuru gibi kendini içeri atıp gol kovalamak haricinde çizgiye iner top taşır orta keser birçok özelliği var
Mesela Trabzon'a attığı bir gol vardı ayağının dışıylabizim kanat oyuncuları 50 kere deneseler atabilirler mi ? emin değilim gerçekten harbi harbi yetenekli adam
Metincan ciciymis adi ya metehan degil ☺Kerem akturkoglu iyi transfer diyolar,hayirli olsun.bugun metehan cici haberi vardi.o da yetenekliymis 95 doğumlu.Galatasarayla beraber bjk istiyomus.iyi frikik atiyo falan diyolar.fatih hoca onayliyosa gelsin onun da gol orani yuksekmis
Amrabat vol2 olur.Trezeguet gelirse, Keita ve Bruma dan sonra heyecan yaratan 3. Oyuncu olur net kere net !
Kaynak kimdir sayın MehmetoğluTrezeguet hayırlı olsun
Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk