- 2 Temmuz 2011
- 138.080
- 58.913
- 5.488
O da formdaydi virusten once,kampa alinir insallah.savunmaya da yardim eden biri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yerli kaleci en fazla kasıma kadar oynar. Kontenjan hesabını ona göre yapmak doğru olmazYerli kaleci Emre kılınç oynar.3. kişiyi bulamadım.Kaan ayhan olabilir.
Ne pok yicez sergen ban da işe yaramadı.O da formdaydi virusten once,kampa alinir insallah.savunmaya da yardim eden biri
Ahahha valla canımıza bisey olmadi ya buna şükürNe pok yicez sergen ban da işe yaramadı.
Para yok dransfer de hayal gibi :/
Bu adam da sallıyor gibi sanki@salimmanav: Fenerbahçe’de Caner Erkin transferi maddi pürüz ve oyuncunun disiplinsiz harekleri nedeniyle şu anda gerçekleşmiyor. Novak transferi bitti.
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan...
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
arda gelecekmısKalu ya da trezeguet gelmeli sag kanada
ardanın ruyasına gırNovak iyi futbolcu hucumda ama savunmasına dikkat etmedim,fenerliler onu da yer bitirir
Iyi bi ardaya kimde hayir demez de nasil olacak o is bilmiyorum.futbol mucizesi lazim katki vermesi icin,gittiginde bizden forum ölü gibiydiİlk açıklayacağımız transfer arda olur herhalde. daha sonra taraftar arasında tartışmaya mahal vermemek için