Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luyindama ve Marcao'ya çok iyi teklif gelirse satılmalı, takım da en az kazanan adamlar diye biliyorum.

Taraftar birini getirdi diye sallamayacakmi kör müyüz herif sakatim ayağına yatıp oynamıyor.

Stoper diye niye bağırmış hoca aynı adamlarla geçen sene ikinci devre rekor kırmadı mı bu adamlar. Alındı işte luyindamanın bonservisi alındı boş yapmış herif
Onlarin yedegi yoktu,hoca herkes falcao diyor ama ben acaba bi ortasaha ,bi stoper daha alabilir miyiz onu düşünüyorum gibi bisey soylemisti.hocanin aciklamalarini kimse onemsemiyo zaten.hoca mesela aralik 2018 de degisim olacağından,takimda birileirni ipinin keseceğini söylemişti.ama millet kale almadi sonra serdar aziz diye agladilar,luyindama ve marcao geldi.hoca ankaragucu maçından sonra yine agir bir yapılanmadan soz etti.yine kimse ciddiye almiyor.takim bu yaz ciddi degisime ugrayacak,bunlar feghouli diye aglayacak cok yakinda

Bir adet engin baytar ve selcuk inan istiyorum

Devam eden bölümde gruplar hâlinde ayak tenisi oynandı.

Bize gelmek isteyen oyuncu önce 30 yaş üzeri olmalı sonrada en az 1 adet kronik sakatlığı olmalı ve paraci olmalı en az 2 milyon istemeli

takımın tek saglam yerinden niye vazgecelim,manyak mıyız o kadar...maicon,belhanda ve feghouliyi satmaya bakacagız işte.takımın her yeri iyiymiş gibi,sanki fazlalık da marcao ve luyindama gitsin diyosunuz.sonra kim oynayacak?emine ve ısık kaana mı sabredeceksiniz siz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt