Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.738
- 11.637
- 1.473
Luyindama ve Marcao'ya çok iyi teklif gelirse satılmalı, takım da en az kazanan adamlar diye biliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
buna kadar düştüysek paralar iyice suyunu çekmiş demekkiGalatasaray'ın gelecek sezon orta saha kurgusu değişecek.
Seri, Lemina ve Belhanda %90 olmayacaklar.
Galatasaray, merkez orta saha oyuncusu Alman Moritz Leitner’i gündemine aldı.
( @eyupyildiz)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizimkiler satar kesin yaw para girmeden bir sey yapamayiz zatenteklif var ama yeterli degil diye ibliyorum
Çok konuşmada EPLden 26-27 yaşında %100 fit forvet önerisi yap bize.Bu aveller Bruno Alves'ten sonra stoper bulamadı. Hala 34-35lik adam kovalıyorlar
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tayyare gibi hizli 1 forvet bulmaliyizKim gelecek zaten para yok Göztepe amigosu ne yapacağız mecbur tutacağız. Diagne-Falcao çift forvet oynayacağız.
Onlarin yedegi yoktu,hoca herkes falcao diyor ama ben acaba bi ortasaha ,bi stoper daha alabilir miyiz onu düşünüyorum gibi bisey soylemisti.hocanin aciklamalarini kimse onemsemiyo zaten.hoca mesela aralik 2018 de degisim olacağından,takimda birileirni ipinin keseceğini söylemişti.ama millet kale almadi sonra serdar aziz diye agladilar,luyindama ve marcao geldi.hoca ankaragucu maçından sonra yine agir bir yapılanmadan soz etti.yine kimse ciddiye almiyor.takim bu yaz ciddi degisime ugrayacak,bunlar feghouli diye aglayacak cok yakindaStoper diye niye bağırmış hoca aynı adamlarla geçen sene ikinci devre rekor kırmadı mı bu adamlar. Alındı işte luyindamanın bonservisi alındı boş yapmış herif
Korona sonrası götü leğene dönen takımların Aliağa ve Galatasaray olması haķkındaki görüşlerin?Tayyare gibi hizli 1 forvet bulmaliyiz
Tuttugum ekiplerinKorona sonrası götü leğene dönen takımların Aliağa ve Galatasaray olması haķkındaki görüşlerin?
ı tatmasi beni üzmekte