Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İkisinide seviyorum aslındda onlara gelene kadar en az 5-6 yabancının gitmesi gerek bence.Falcao evet çok sakatlandı ama oynadığında topu adama ne kadar getirdik onu tartışmamız lazım.Kenar oyuncular dede gibi ağır oynayınca adamın etkisi çok azaldı ve ilerde bir çok maçta yalnız kaldığını düşünüyorum.İyi takımda feghouli 10 numara mevkiisinde yada 2.forvet gibi denenebilirdi ama takımda çok eksik olduğundan ve yabancı sınırı olduğu için sanırım o mevkiide şans verilmeyecek.Bence ikiside kalacaktır

Doğru ama bu saatten sonra her sakatlık onun performansını daha da etkileyeceğini düşünüyorum. Yani bu şartlarda onunla devam etmenin doğru olduğunu düşünmüyorum. Hem maddi anlamda zorluk çıkartıyor

Feghouli ise karakterinden şüphe ediyorum. Bir çok maçta bi halt yapmayıp sahada yürüyordu. O aldığı kırmızı kart da çok saçmaydı. 10 numara da daha genç olan Akbaba var.

Daha dinamik topçular bulunmalı

Biz Emre K. Ya 1.5 Milyon vereceksek Mert Hakana ne kadar önerdik acaba. Sonucta adam daha Yüksek maas ödeyecek olan takima gitti anlatabiliyormuyum

Doğru ama bu saatten sonra her sakatlık onun performansını daha da etkileyeceğini düşünüyorum. Yani bu şartlarda onunla devam etmenin doğru olduğunu düşünmüyorum. Hem maddi anlamda zorluk çıkartıyor

Feghouli ise karakterinden şüphe ediyorum. Bir çok maçta bi halt yapmayıp sahada yürüyordu. O aldığı kırmızı kart da çok saçmaydı. 10 numara da daha genç olan Akbaba var.

Daha dinamik topçular bulunmalı
Evet sakatlık onu çok zorladı ama bu sözleşmeden çıkmak zor diye düşünüyorum.Gidenin yeri bizde nedense dolmuyor.Bu sene maç trafiğide çok olmayacağından dolayı kalsın derim ben.Falcaoyu besleyecek kenar oyuncuları dinamik çalım atabilen asist yapabilen adamlar olursa bence çok gol atar diye düşünüyorum.Feg evet genelde sezonun ilk yarılarında kötü oluyor.serdar ali çeliklerin dediği gibi üç aylar topçusu :)

Sacmalamislar, sorun sadece Tetteh degil. Tetteh'ten direk Cagne'ye yonelmek sorundu. Vedat'i cok istiyorsa Ocak ayinda alabilirdik veya neden Sorloth'u biz bulmadik?
Agustos ayinda Cornelius'u alamadik ama Ocak ayinda alsaydik veya forvetsiz kalmisken neden Kuzey ulkelerinde kamp yapmadik?
Luyindama yorumu ise facia, adami 8 milyona aldik ve once de istemistik, bilinen biriydi. Marcao transferi gayet 10 numara.

Seneye kotalı da olsa seyirci olmalı yoksa yine çok kötü performans gösterebiliriz. Bizim genlerimiz seyirci ile bütünleşmiş durumda.

8-9 gol atsa en kötü 3-4 milyona bi alıcı bulurduk.dogruları yazmıs twiti atan murat abi,forumda GSlıyım diye geçinenler istemezdi tabi.zaten onlar en son basaksehirli,sonra da trabzonsporlu falan olmustu.Galatasaray da gözlerinde hep küçük bi kulüp,şampiyonluga oynayamayan falan

Son düzenleme:
Osimhen Napoli'ye gitmeyi kabul etmis. Napoli bonservisi icin Lille kulubune 60m+bonus odeyecekmis. Eger bu transfer gerceklesirse Osimhen'in eski takimi Charleroi bu 60 milyondan 15% alacakmis, yani 9m, paraya bak, biz kac yildir Telles'den gelecek 1-1.5 milyonu bekliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt