Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
riva projesi

• 53
    galatasaray ile olumsuz haberler duymaya alıştık ama inşallah bu projeden yüzümüz gülecek gibi:) minimum 780 milyon tl gelir elde edecektik.
    bunun 508 milyon tl'sini zaten almıştık, şu anki satışlarla rakam 1 milyar tl'yi geçecek gibi duruyor. ki artması da yüksek ihtimal.
    yani en az 600-700 milyon tl arası daha gelir elde edebiliriz. akıllı bir sermaye artışı ile banka borçlarını minimuma indirmek olası gözüküyor.
    14 Temmuz 2020 15:37 · gurrpeg

FLAŞ! Emre Çolak: “Galatasaray’ın yeri bende çok ayrı. Geri dönmek için teklif bekliyorum. Fatih hocayla görüştüm beklememi söyledi.”
Arda Turan'ın da menajeri olan Ahmet Bulut, sezon sonu serbest kalacak Emre Çolak'ı Galatasaray'a önerdi.

Evet , Arda Turan , Semih Kaya ve Emre Colak , Hayirli isler.

kariyerinin son dönemlerinde kendisinden nefret ettirecek terim anlaşılan

1594740769201.webp

Evlatlarini topluyo.
Anlamadigim , Semih Kaya oynamadi.
Arda Turan 2 senedir oynamiyo.
Emre Colak Arablarda oyniyamadi ve 2. Lig Ispanyaya gitdi.

Bunlar mi kurtarcak bizi ?
Dedigin gibi olcak sanki...

Arda birilerinin talimatıyla geliyor mümkün değil yoksa kendisine söven adamı affetmesi.

Kendisine büyük cezai yaptırım getirebilecek sözleşmeyi çoğu oyuncu kabul etmez. Ki Mert Hakan'da da madde vardı deniyor dava açmışız hatta. İnşallah güzel bir tazminat alırız.

Yabancı kuralı varken bonservissiz yerli oyunculara bir miktar yüksek kontratlara alışmamız lazım. Yani hayatta vermemeli diyorsak alternatifi de adamın Fener'e gitmesi onu kabullenmek lazım. bu konularda 3. bir yol varmış gibi gelmiyor bana.
Neden kabul etmesin paragoz degil sozunun eriyse oyle bir kabul ederki burdan da oyuncunun karakterini erkenden anlarsin adamla anlasiyorsun bu anlasmana uy diyorsun uydugun surece ceza filan yok 100 milyonda koysalar sozleameye imza attigin an ortadan kalkiyor ben ona guvenip takim kurucam benim kaybim nolcak bende sozlesmeye uymayip vazgecersem klupte tazminat odemeli karsilikli

Hani biz bu Mert Hakan Yavşağı mahkemeye veriyorduk ne oldu o iş?

Rodop: Bir kısım Galatasaray taraftarı ise “ Falcao’yu satalım ondan gelecek para ile.....” başlayan cümleler kuruyor. Galatasaray Falcao’yu alırken bonservis parası vermediği için giderse de 1 kuruş bonservis alamaz.
Bunu da bilin istedim..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne yani.... futbol da bedava alınan adamı mecburen bedavaya mi satman mı gerekiyor?

MLS / Arablar El Tigre yi istiyorlar ise, 5 Mil € Çorba Parası Talip edilmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt