Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao maaşında indirim de kabul ederse kalmasında zarar görmüyorum açıkçası. Her şeyin kötü gittiği sezonda haklı olarak günah keçisi oldu. Kalsa da kalmasa da Galatasaray kadrosunda en az 4 tane forvet olması lazım ama. Hatta mümkünse çift forvetli sisteme geçiş yapmalıyız. Bıktım her sene aynı sıkıntıyı yaşıyoruz.

F09FCF39-6508-4348-ABF9-ED0D7075F26E.webp

Açıkçası arda hariç bu turşu isimlerin geleceğini pek sanmıyorum. Yani burada yangın yapmanın pek anlamı yok şimdilik kanımca. Bir de ne transfer yaparız bilmiyorjm fakat bu sene gerçekten öyle yada böyle satış yaapcagiz bence. Belhanda falcao feghouli Babel bunlar gidecek bence. İçimde öyle bir his var

yönetimin basın sözcusu bir anda falcaoyu övmeye başlıyor.Falcao kesin kaldı

Bir bakayım da yanlışlık olmasın dedim fransa liginde takımlar ligde 38 maç yapıyormuş :D

16-17'de 9 maç
17-18'de 12 maç çakmış adamlara. ligin 3te birinde oynamamış neredeyse. :D :D

Biraz daha geriye gitmek yememiş galiba.

15-16 10 maç
14-15 26 maç
13-14 1
12-13 3
11-12 17

Son yazdıklarıma biz resmi yaşı 36 olan drogba ile ş.ligini öttürürken bu arkadaş sürünüyormuş. Kendisi 34 yaşındayken adalesi çekti 20 gün oldu naptığı belli değil

Sacmalamislar, sorun sadece Tetteh degil. Tetteh'ten direk Cagne'ye yonelmek sorundu. Vedat'i cok istiyorsa Ocak ayinda alabilirdik veya neden Sorloth'u biz bulmadik?
Agustos ayinda Cornelius'u alamadik ama Ocak ayinda alsaydik veya forvetsiz kalmisken neden Kuzey ulkelerinde kamp yapmadik?
Luyindama yorumu ise facia, adami 8 milyona aldik ve once de istemistik, bilinen biriydi. Marcao transferi gayet 10 numara.
Cornellius adli adami allahin bi kulu bile istemiyordu daha oncede ismi cikmisti .iyi mi kotu mu bilmiyorum sonradan yazmak kolay buda cogu taraftarin bos oldugunu gosteren bisey .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt