Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alt liglerden 20 tane adam alırsın 1 tanesi tutar o da 10 yıl hizmet eder.

örnek Gökhan Gönül adam 13 yıldır bir fiil 2 büyük takımda hizmet veriyor.

Denemekten zarar gelmez.

De Zerbi Merih'den sonra Mert Muldur'u parlatiyor. Juve macinin son yarim saatini takip ettim, Mert hic siritmadi. Ofansif ve defansif olarak saglam oynadi. Spiker bile macin sonlarina dogru Mert'i ovdu.

Bu arada Boga muthis 1 futbolcu, Chelsea nasil birakmis bu adami. Dribbling ve "close control" konusunda baska bir seviye. Juve'li oyuncular durduramadilar.

Kerem kim ya mugdat gibi uc turkiye kupasi maci oynar kiralanir gider ogulcan dersen o cocuktan olabilir burak yilmaz cikma olasiligi bile var suratli gol atabiliyor top surebiliyor iyi yedek olur

De Zerbi Merih'den sonra Mert Muldur'u parlatiyor. Juve macinin son yarim saatini takip ettim, Mert hic siritmadi. Ofansif ve defansif olarak saglam oynadi. Spiker bile macin sonlarina dogru Mert'i ovdu.

Bu arada Boga muthis 1 futbolcu, Chelsea nasil birakmis bu adami. Dribbling ve "close control" konusunda baska bir seviye. Juve'li oyuncular durduramadilar.
Boga evet çok iyiymiş ben ilk defa izledim direkt transfermarkt'a baktım :) Bize yar etmezler
Orta sahada traore var o da iyiydi bence

Kerem kim ya mugdat gibi uc turkiye kupasi maci oynar kiralanir gider ogulcan dersen o cocuktan olabilir burak yilmaz cikma olasiligi bile var suratli gol atabiliyor top surebiliyor iyi yedek olur

Oğulcan konusunda bende umutluyum en başında hırslı bir karakterde olmasından dolayı istiyorum vurdum duymaz şekilde oynamaz sahadaysa her yere koşar basar mücadele eder aslında 4-4-2 de tam bir Necati Ateş rolüne bürünebilir

😐 bizim de jeremy boga gibi samuel kalu gibi aygirlarimiz olsun lütfen ya,yerli olarak sadece ali yavuz var domuz gibi olan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt