- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Valla daha izlemedim abi,bakacagim videosunaSanki Tuncay şanlı havası var bu çocukta ama gelişmesi gereken özelliği çok
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla daha izlemedim abi,bakacagim videosunaSanki Tuncay şanlı havası var bu çocukta ama gelişmesi gereken özelliği çok
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O gokhan karadenizin yazgisi,kerem akturkoglu kendi kaderini daha cizmedi
fizik gücü yoksa oynayamazCocuk gayet iyi duruyor videolarda fakat alt lig olayi sıkıntı gelip bu lige adapte olamayabilir yuksek olasilik
ontivero gibi birsey mi diyorsun reis4. ligden topcu almak nedir yav halısahanın bir tık ustu. altyapıya alınıyor desek adam 21 yasında. ilginc isler donuyor.
olur da 4.ligden galatasaraya gelip basarılı olursa hayat hikayesi hollywood filmi olur. sinemalarda izleriz.ontivero gibi birsey mi diyorsun reis
Sinanda potansiyel vardi calissa azmetse iyi.topcu olurdu ama kerem akturkoglu keske fenere biraksaydikbu kerem videolardan göründüğü kadarıyla Sinan gümüş gibi küfür yiyip gider gibi duruyor umarım yanilirim
PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
gokhan gonul genclerbirliginden geldiAlt liglerden 20 tane adam alırsın 1 tanesi tutar o da 10 yıl hizmet eder.
örnek Gökhan Gönül adam 13 yıldır bir fiil 2 büyük takımda hizmet veriyor.
Denemekten zarar gelmez.
"Hannover 96'ya ek olarak, Celtic ve Galatasaray da Kristijan Lovric'le ilgileniyorlar." RedRevolution13
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Boga evet çok iyiymiş ben ilk defa izledim direkt transfermarkt'a baktımDe Zerbi Merih'den sonra Mert Muldur'u parlatiyor. Juve macinin son yarim saatini takip ettim, Mert hic siritmadi. Ofansif ve defansif olarak saglam oynadi. Spiker bile macin sonlarina dogru Mert'i ovdu.
Bu arada Boga muthis 1 futbolcu, Chelsea nasil birakmis bu adami. Dribbling ve "close control" konusunda baska bir seviye. Juve'li oyuncular durduramadilar.
Kerem kim ya mugdat gibi uc turkiye kupasi maci oynar kiralanir gider ogulcan dersen o cocuktan olabilir burak yilmaz cikma olasiligi bile var suratli gol atabiliyor top surebiliyor iyi yedek olur
gokhan gonul genclerbirliginden geldi
De Zerbi Merih'den sonra Mert Muldur'u parlatiyor. Juve macinin son yarim saatini takip ettim, Mert hic siritmadi. Ofansif ve defansif olarak saglam oynadi. Spiker bile macin sonlarina dogru Mert'i ovdu.
Bu arada Boga muthis 1 futbolcu, Chelsea nasil birakmis bu adami. Dribbling ve "close control" konusunda baska bir seviye. Juve'li oyuncular durduramadilar.