Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Asil sorunumuz olan sol bek ve defans gobegine takviye yerine gidip olamayacak bir adam icin tum transfer donemini heba ediyoruz. Sneijder gelse bile, takim mevcut eksikliklerini gidermeyecek aksi daha da gerileyecek. Adam akilli bir transfer politikamiz yok!Daha dogrusu baskanin ego tatmini var.

egitimci-kazim-avci-ak-parti-den-aday-adayi-oldu_o.jpg

Kazım avcı bu demi

yok yahu daha genç biriydi :)

Wesley'nin istediği rakamı öderiz ödemeyiz bunu bilemem ama beni düşündüren şey onun Milli Takım kariyeri. Bence onun kulüp bazından çok Milli Takım hedefi var, en azından bu daha büyüktür.

Şimdi bize gelse ÇL maçları hariç fazla göz önünde olmayacak, bizim ligi kimse taktığı yok zaten. Bu onun için dezavantaj olabilir. Ama öte yandan, bu adamı kaç takım kadrosuna katmak istiyor belli değil(yani maddi anlamda kolay bir adam değil). Seçenekleri sınırlı olabilir, ve bu adam oynamak zorunda Dünya Kupasına kaptan olarak gidecek çünkü, o yüzden bizi seçmesi de bir olasılık.

Asil sorunumuz olan sol bek ve defans gobegine takviye yerine gidip olamayacak bir adam icin tum transfer donemini heba ediyoruz. Sneijder gelse bile, takim mevcut eksikliklerini gidermeyecek aksi daha da gerileyecek. Adam akilli bir transfer politikamiz yok!Daha dogrusu baskanin ego tatmini var.

sneijder gelince takımın yediği gol sayısı da azalacak, ilerde umut-burak gibi 2 toptan bi haber adam olmayacak, rakip yarı sahada hücum denediğimiz her top kalemize pozisyon olarak dönmeyecek, merak etmeyin

Wesley'nin istediği rakamı öderiz ödemeyiz bunu bilemem ama beni düşündüren şey onun Milli Takım kariyeri. Bence onun kulüp bazından çok Milli Takım hedefi var, en azından bu daha büyüktür.

Şimdi bize gelse ÇL maçları hariç fazla gözü önünde olmayacak, bizim ligi kimse taktığı yok zaten. Bu onun için dezavantaj olabilir. Ama öte yandan, bu adamı kaç takım kadrosuna katmak istiyor belli değil. Seçenekleri sınırlı olabilir, ve bu adam oynamak zorunda Dünya Kupasına kaptan olarak gidecek çünkü, o yüzden bizi seçmesi de bir olasılık.

kuyt bile alıyorlarr ise no problemmmaaa

[video=youtube_share;0Y46QbR-G24]https://youtu.be/0Y46QbR-G24[/video]

Oyle degil iste, resmi siteyle Unal Aysal KULUPle gorusmeleri bildiriyo, Hollanda gazetesi Sneijderin istemedigini.. Interle anlastigimizi herkes kabul ediyo zaten sorun Sneijder, insallah gelir.

Bence en iyisi kimse kesin konuşmasın ama öle gelmeyecek,etmeyecek ben şurdan duydum ben burdan duydum gibi haberlerden uzak duralım. Bu iş en geç 2 güne kesinleşir zaten o zaman görürüz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt