Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Valla ben ntv ye güvenirim maalesef. Yavaş yavaş hazırlanıyor onlarda geleceğine bence.

:) ne diyebilirim ki... Adamların şuan tek yaptığı yangına körükle gitmek, Galatasaraylı taraftarın ayağını yerden kesmek... Ve hatta bulutların üzerine çıkarmak, o kadar yükseğe çıkalım ki düşüş o kadar sert olsun ve yere çakılalım... Yönetimle aramızda sorun oluşsun kriz çıksın, futbol takımı bundan etkilensin başarısız sonuçlar alalım...

Valla size göre belki sedece bir kurgudur ama bana göre gerçeğin ta kendisi. Ferit Şahenk değilmiydi Sow'u alıp Fener'e hediye eden? Fenerin başarılı olması için biziim başarısız olmamız lazım

O deil de Tulun nasıl ikna etmek için görevlendirilir. Başka adam mı yok yahu? Ben Galatasaraylıyım, Tulun bizim kapıya gelsin iknaya, kapıyı suratına kapatırım.

Hakkaten bu Tulun'un ne halta yaradığı belli değil.Yönetimde bundan vizyonlu adam yokmu bu gidiyor görüşmeye.

O deil de Tulun nasıl ikna etmek için görevlendirilir. Başka adam mı yok yahu? Ben Galatasaraylıyım, Tulun bizim kapıya gelsin iknaya, kapıyı suratına kapatırım.

Hollandalıları iyi tanır o, Tulun iyidir bu konularında :ka21:

Sneijder'i transfer edersek....

Fenerin olası bir KAP açıklaması ; " Toplu kuş intiharlarından Galatasaray sorumlu olup, Başkanımız Sneijder transferinden bir saat sonra istifa edip yarın görevine tekrar başlayacak olup kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir. "

burada ve başka forumlarda da görüyorum kap'a zorunluluktan bildirildi diye ama başka dün carlinhos ve chadli isimlerini de söyledi ama onlar bildirilmedi. Bence iş bitti kap'a o yüzden bildirildi..

Hakkaten bu Tulun'un ne halta yaradığı belli değil.Yönetimde bundan vizyonlu adam yokmu bu gidiyor görüşmeye.

bülent tuluna sallıyoruz ama bu adam modern futbolu iyi takip edip fırsat transferlerini hemen gören bir vizyona sahip imparatora ters düştüğü için kimse sevmese de gerçeği görelim bence floryaya karışmadan yine bu yapının içinde bulunmalı adnan sezginle karıştırmayın adamı

Veli Yigit ‏@veliyigit

Takipcilerinde patlama yasanıyor. Gel uzatma su isi artık@sneijder101010 :)

Oray Us ‏@Orayus

@veliyigit Abi verme gazı gelmezse falan başın ağrımasın.

Veli Yigit ‏@veliyigit

@Orayus benim neden agrisin ki ? Gelir veya gelmez bilemem. Hersey olabilir.

Oray Us ‏@Orayus

@veliyigit Genelde bu durumlarda küfürler havada uçuşuyor suçluymuşsun gibi, sevdiğimiz bi abimizsin tepki çekme diye dedim :)

Veli Yigit ‏@veliyigit

@Orayus hamit burak melo oncesinde de vardi o kufurler. Ben biraz sabredin dedigimde. Sonra kayboldu o arkadaslar :)

Inter yönetimiyle yıllık ücretinde sorun yaşadığı için kadro dışı bırakılan ve formaya hasret kalan Sneijder, sakatlığını atlatmasının ardından takımla birlikte idmanlara başladı. Twitter hesabından, antrenmana çıktığı için büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Hollandalı yıldız takım arkadaşlarıyla da hasret giderdiğini ifade etti.

burada ve başka forumlarda da görüyorum kap'a zorunluluktan bildirildi diye ama başka dün carlinhos ve chadli isimlerini de söyledi ama onlar bildirilmedi. Bence iş bitti kap'a o yüzden bildirildi..

Carlinhos ve Chadli sadece listede dendi, öyle yok ivme kazandı, ortak irade... şeklinde konuşulmadı.

bu nasıl bi bekleyiş Allahım Sen koru Yarabbim ya çok gerginim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt