Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Dediğin gibi o mektup olayı bile klüpte olmaması için çok önemli bir sebep bence.

kendi adamlarımızı asmaktan dışarıda dönenleri göremiyoruz tulunla uğraşacağımıza federasyona tahkime tffdeki satılmışlara azizin yalakası gazetecilere yayın organlarına hatta diğer satılmış kulüp başkanlarına ağırlık verelim bence

bu adam gelecek..

bu dakikadan sonar gelmezse.. vallaha pis kufrederim.. KAPA bildirme aga.. borcu nekadar bunun.. taraftari beklentiye sokuyorsun!

istemiyorum dedi. Kaka yı istiyorum dedi. Haberin yoksa bilmemen normal. Suni gündem yaratıldı su anda. Gelir mi? Bence çok zor fakat dünya üzerinde raiting yaratarak Gs ismini tekrar zihinlere enjekte etme gibi bir plan mevcut. Ben inanmıyorum fakat taraftarda gelmediği zaman yönetim düşmanı olmasın.

Git işine yalan yanlış şeyler söyleme şurda. Kaka olayının olmayacağı kesinleşince Fatih Hoca Snejder'i listenin başına yazdı. Dün bizzat Ünal başka dedi bunu. Bu olay hüsranla sonuçlanırsa tek sorumlu ünal başkan. Başkasına bok atmanın anlamı yok.

Güne 41.8 ile başlayan hisseler 41.6ya düşmüştü. Felaket dalgalanmalar yaşamış ve saat 12den beri 41.8de sabit kalan değer şuanda 41.7'ye düştü.

Acaba bu günlük kazancımız ne kadar olmuştur. bugün yarın kötü haberlerle beraber iyice düşüş yapar gibi. Ne kadar tabana inerse açıklanma olasılığı yüksek hisseyi takip edin derim. Bugün açıklanmaz bunada eminim. Beklemeyin boşa, ha akşam saatlerinde borsa kapandıktan sonra iyi haberler gelir gibi. Sonra yine kötü haberler hatta kap'a görüşmeler durdurulmuş haberi girilirse kimse sallamasın yönetime fırtına öncesi düşüş sağlanmı olacaktır. Hem para kazanıp hem oyuncu alacağız buna eminim artık

Bu transfer olmazsa Ünal Aysal'ın gözümde pul kadar değeri kalmaz

bu transferde patlarsa yönetim bu konuda becereksizdir başkada birşey denmez o kadar stada gelire ragmen birşeyi beceremiyorlar kapa bildir yalandan heyecan yaptırmaktan bıkmadılar.

Ne meraklısınız yönetime sallamaya? Ha doğru söylüyosunuz, hiç girişim dahi yapmamalılar, başkan iyi niyet göstermiş adam görevlendirmek varken bizzat kalkmış kendisi gitmiş İtalya'ya başkanla görüşmeye...

Gerçekten doğru söylüyosunuz Mustafa Sarp, Barış Özbekler lazım size... Karizmayı da çizdirmez gider direk alır gelir...

Twitterde baktim sneijderin cidden antremana cikmis :( lan pis indi havam

istemiyorum dedi. Kaka yı istiyorum dedi. Haberin yoksa bilmemen normal. Suni gündem yaratıldı su anda. Gelir mi? Bence çok zor fakat dünya üzerinde raiting yaratarak Gs ismini tekrar zihinlere enjekte etme gibi bir plan mevcut. Ben inanmıyorum fakat taraftarda gelmediği zaman yönetim düşmanı olmasın.

fatih hoca direk ben snijderi istemiyorum demedi. bunlar basına çıkıyor ben kakayı istiyorum dedi. hocanın snijderi istememesi için sarhoş olması lazım.

The agent of Inter Milan midfielder Wesley Sneijder has refused to comment on reports linking his client with an imminent move to Galatasaray.

menajeri demiş...

3.5 yıllık değil 3 yıllık anlaşma, birinci yıl 5 mio diğer yıllar 3 küsür????? çok sallamışlar gerçekten

Dönem arası buçuklu sözleşme imzalanıyor benim bildiğim ama... İlk yıldan sonra memnun olmaz ayrılmak isterse 5 milyonunu almış olcak.Adam kendini garantiye almış doğruysa.

Re: Transfer Nöbeti

Bende herkes gibi gelmesini çok istiyorum ama benim bu transferin gerçekleşeceğine dair pek umudum yok ama gelirse çok sevineceğiz. İnşallah olumlu sonuçlanır ne diyelim hayırlısı.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

şu transferleri dillendirmemeyi ne zaman ögrenicekler acaba

helal olsun başkana alamasa bile vizyonunu ortaya koydu ne kadrolardan nerelere geldik parayı da vermiş başkan adam istemezse yapıcak bişey yok

Gerçekten başkan büyük adam tam bir vizyoner lider

BİLGi | İtalya'daki %43'lük vergi kesintisinden dolayı Sneijder, Inter'den net 3 milyon 400 bin € kazanıyor.

Erkan abi neden çizdirsin ya? Sneijder den bahsediyoruz Mustafa Sarp'dan değil

tamamda kap bildirmissin moratti ile sneijder icin görüstüm diye de TV aciklamissin havani atmissin simdi gelmezse karizma cizdirmek olmassinda ne olsun ha TV bir aciklama yapmassin takimla ve oyuncu ile görüsürsün ondan sonra aciklama yaparsin bizimkiler ise kulüp görüsüyor anlasiyor kap bildiri acikliyor,eee futbolcu ne olucak onunla görüsmeden aciklama.

4 aydır interle anlaşamayan adam bizim tekliften sonra gidip interle yeniden anlaşacak yani öyle mi güldürmesinler adamı. Yalan haberlere değil mantığınıza itibar edin birde borsayı takip edin oradan belli olur herşey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt