Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ne bu gerginlik? Cuma günü dendi. Cuma gecesine kadar vakti var saydırmanın. :o

bir çok transfer persembe günleri açiklanmisti bana kalirsa.

Ve borsa için en iyi gün persembe diye biliyorum.

O yüzden insallah yarin açiklanir diye umut ediyorum :D

doğru gerçek yurt dışı yurt içi tek bir gerçek var oda

Sneijder İnter'le antremana çıkmış bunun açıklaması ne acaba vee

İnter'le barışması söz konusu olmaz bence bu kadar zamandır olmadı biz teklif yapıncamı akıllarına geldi

Karabükspor ile mi çıkacaktı ?

Yıllık 5.2 + 25000 euro gibi olcak yani 3 senelik anlaşma olduğunu düşünürsek. Maksat yüksek maaş olmasın, dengeler bozulmasın.

Aynısını Selcuk İnan'da da yapmıştık.

Tebrikler Nejat akıllı mantıklı yazmışsın..

İmza parası versek 5 milyon euro o paralar verilir mi diyenler bizleri BAM'a muhtaç ettiniz diye beddua edenlerle aynı..

Ünal Aysal nasıl bu kadar büyük iş adamı olmuş hayret bir şey...

Adam kaç kere karizmayı çizdirdi hala aynı davranışlara devam ediyor.

Galatasaray kulübü başkanının ağzından transfer konusunda futbolcu ismi çıkıyorsa gidip alacak.

Alamıyorsa da istifa edecek.

Geçen sene tecrübesizdi falan... Bu sene hataya yer yok.

Ali ecenin bugunku programının ismi neydi beyler bide tekrarını nerden izleyebilirim

SON DAKİKA! Dedikoduya göre ;

Galatasaray'ın Sneijder'a yaptığı son teklif: 6 milyon € imza parası, yılda 3.2 garanti, maç başına 25 bin €!

Not : Haberi Henüz Doğrulatabilmiş Değiliz.Onun İçin Doğruluğu Hakkında Bir Bilgimiz Yok.Bilginize...

here kes bir seyler salliyor

Resmi açıklame beklemek saçmalık.Benim hatırladığım Hamit Burak Amrabat bile kapa bildirilten baya bi sonra resminiyet kazandı.

Mileti geren hiç bir olumlu haberin olmaması.

Yalnız efsane bir nöbet oldu şimdiden.

alper mert ‏@alpermertt

Arkadaslar Sneijder de onemli adimlar atildi haftaya Carsamba demistim ama bence buyuk gun Cuma:))

Sneijder gibi adama yıllık 6 milyon euro rahat verilir. Adam yılların tecrübesi. Hem de genç...

Olaya biraz sosyal olarak bakarsam,abicim 6 milyon euro nedir yahu? Bu nasıl bir dünya adeletsizliğidir..Bir yanım hep kıl oluyor bu adamların kazandıkları paralara..

InterMilan2.jpg

Sniejdre transferi olmazsa elbette büyük hüsran olur ama bu yönetimle biz buralara kadar geldik.Bir düşünün zapatalarımı gökhan zanlarımı istersiniz yoksa meloları,selçukları mı.Bir transfer olmadı diye burda küfür basacaklar,YÖNETİM İSTİFAAA diyende olacak ama bunlar boşuna.Yahu Galatasaray ile Sniejder isminin bir arada anılması sizce yönetimin büyüklüğünü göstermiyor mu?

Anzhi kelimesini gördüm mü midem bulanıyor... Futbolun anasını ağlattınız rus tohumları..

Diğer liglere göre de biz Anzhi yiz. Bırakalım şimdi biz Katar değiliz falan muhabbetlerini Katarın kralıyız. Bernard bile takımında 500bin dolar alıyomus bize gelse 2.5milyon uerodan aşağıya gelmez 8 katı resmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt