Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

jaja konusunun arkasındayım dıyo ama jaja kayserıye gıtmedımı..

Ben futbolcu klupten büyük havasi yaratmıyorum, yanliş anladın.

O arkadas su an sneijderi konusabiliyor, bundan 2 sene once orta sahada konusa konusa aldıgımız adam Cana idi.

Cana yi cok severim o ayrı ama aralarındaki gömlek farkini sende bilirsin.

ben diyorum ki, bu heyecanı bize kazandıran zaten bu yönetim ve bu teknik ekiptir. Sneijder ben Türkiyeye gitmem, ingilterede büyük klube giderim ve ya interde kalirim derse, yönetimiin yapabilcegi bişey yoktur.

Ha becerikli beceriksiz ona bişey diyemem.

Ama Ünal Aysal'ın zekasını hiçe saymak olmaz.

Anladım. Ünal aysalın zekasını bildiğine göre bu KAP bildiriminin ceza yememek adına yapıldığınıda tahmin edersin. Ben sneijderin alınacağını sanmıyorum. Daha önce ki KAP mevzuları gibi yalan olup gider.

Ya arkadas simdiden basladi iste gelmeyecek ya.

Shaqiri de aynisi olmustu. Baskan aciklama yapmisti, ortalik kayniyordu, herkes bitti yaziyordu. Ilerki gün herkes olumsuz konusmaya basladi ve olmadi. Aynisi olacak :mad:

Sneijder transferi çok zor dedik en baştan beri. olursa olağanüstü bir iş olacaktı zaten. yinede 1 gün yaşanan heyecan, coşku güzeldi. Ben başkana kızmıyorum ama Sneijder falan derken transfer sezonu bitecek ve sonunda işte sneijder gibi bir transferle uğraştık ama olmadı o yüzden transfer yapmayacaz deyip kapatacaklar olayı. İşte o zaman kızarım. Şu anda alınabilecek Nene var mesela. bize çok katkı sağlar. yada bernard var. Belhanda var. gidin bunlarla uğraşın, isteseniz alırsınızda.

Galatasaray'da Brezilyalı oyuncu ,Felipe Melo 20 Numara'yı almak istediğini söyledi. -GsTv

doğrumu bu...

ulan şu memlekette ne kadar GALATASARAY düşmanı varmış lan herifler olumsuz haberleri nasıl yetiştiriyorlar lan bi girecen ağız yüz bunlara ya :mad:

Ulan birgün de bitmiş transferi borsaya bildirin 1 saatte oldu bittiye gelsin bu iş bekle bekle nereye kadar, akşam bizde, sabah ingiltere, öğlen başka yerde ne bu eziyet, ne bu bilgi kirliliği.

benim geleceğine dair %1 bile umudum yok gerçekçi olalaım

Kimse kusura bakmasın yönetim ağır sıçar öyle böyle değil yani. Kap'a bildirilmeden önce kimsenin umudu yoktu, burada insanları soktukları hale bak, bir değil iki değil yahu.

başkan aman diyeyim sen böyle büyük bir ismi açıkladığında alıcaksın ve söylentiler gibi manipülasyon için bizimle oynuyorsan bu işin sonu hiç iyi değil bilesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt