Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

tv8 de sneijder gelmeyeceği söyledi türkiyeye italyan basınına dediler serhat ulueren süleyman rodop felan :o

Niye öyle diyorsun abi. Müşterek bir hayat yaşıyorsan eşinin düşünceleride önemli olmalı. Bunun karşılığı kılıbıklık değil, değer vermek olmalı sanırım :D

Eğer eşinle konuşmadan bir karar alırsan odunsun, Ortak bir karar verilirse eşinin düşüncelerine değer veriyorsun demektir, eğer eşinin dediğini yapıyorsan kıbılıksın kardeş net :D

başkanın açıklaması hiç iyi olmadı sneijderi ya bitirip imzayı attırdıktan sonra açıklayacaklardı ya da transfer gerçekleşmezse hiç açıklamayacaklardı 1 2 ay sonra ilgilendik şartlar uymadı alamadık deseler birşey olmazdı

Azize bi .. çeksin sneijderde görsün dünyanın kaç bucak olduğunu

Ali Yıldırım gidecekmiş İtalya'ya,sağlam duyum verdi bir Fenerbahçe muhabiri.

Tabii ki alacaklarından değil,çomak sokmaya çalışacaklar.

Sneijder gelir ya da gelmez, uğraşıyorlar işte. Olacak diye bir şey yok. Olmazsa herkes tabii ki üzülür ama olursa da yılın transferi olur.

Dalga geçilecek de bir durum yok gelmezse, Fener ya da BJK'liler dalga geçmeye kalkıyorlarsa, bir taraflarını açıp malum yerleriyle dalga geçmelerini söylersiniz olur biter. Altta kalma, eziklik psikolojisini atın bir kenara artık. :)

İyi gidiyor abi işten geldim yemek falan az önce kafama tokat yedim Adriana Lima'ya bakıyordum bugün defile varmış yakalandık öyle işte:) Sen nasılsın abi ?

İyi kardeşim hep aynı iş güç , çok suçüstü yakalanma ama :D

[h=5]Cevdet Ünüvar cunuvar : Son Dakika Bilgisi: Sneijder'in Cuma günü İstanbul'a geleceğine dair bir duyum aldık,teyide çalışıyoruz...

[/h]

uzun zamandır star oyuncu alamıyoruz.sneijder transferi bunuda bitirecek.gelmezse yönetim prestij kaybetmeye devam edecek.

Komplo Teorisi yazıcam inanan/inanmayan olucaktır yorumlarsınız ona göre

*2Ocak'ta Refik Arkan: İsim veremem. Quaresma deniyor; ama çok daha büyük. Şu anda konumları çok yüksek isimler var. Şampiyonlar Ligi'ne uygun isimler. Açıklaması yaptı ve bence 2 ocaktan önce Sneijder için uğraşılıyordu.

* 7Ocak. Aradan 5 gün geçti ve sonrasında Başkan İnter Başkanı ile görüşüp Sneijder konusunda anlaşmaya vardı.

* 8Ocakta ise GsTV'de ilgilendiğimizi ve bir yol aldıgımızı söyleyip,Oyuncunun ismini KAP'a bildirdiler.

* Sonuç olarak oyuncunun Cuma gününe kadar karar vereceği konusulur ancak bir yandanda yönetim kanadından bu iş bitti açıklamları geliyor(muş). (Atilla Gökçe - Atakan Kurt - İbrahim Seten - Melih Şabanoğlu )

* Bu iş gerçekten bitti ve bizimkiler evraklar falan son işleri hallediyorlar hafta sonuda İstanbul'a getiriceklerdir yada borsada yükseliş falan bekliyorlardır ( Borsadan hiç anlamam)

İnşallah gelirsin be Wesley
:gul:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt