Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sneijder bu saatten sonra gelmezse forumun yarisi ihrac alir dedigim gibi

Ben de alması gerektiğini düşünüyorum, bu mevzular çok oldu ama olmama ihtimali de var sonuçta. Çok bel bağlayıp hayal kırıklığına uğramamak gerek.

valla ben çok uğrarım o zaman yapamayacağın işin altına ne giriyorsun kardeşim.klup izin vermil oyuncuyla konuşacaksın bitireceksin işi.bitiremiyorsanda açıklama yapacaksın noktayı koyacaksın.

Antremana çıksa çok doğal, sonuç olarak İnter'in sözleşmeli oyuncusu. Şayet alırsak bu özelliğinden dolayıda ekstra mutlu olurum.

Adam şu durumda bile antreman yapıyor tebrik etmek lazım, bazıları gibi tatilini uzun tutmuyor.

Ben arkadaşın teorisine cevap olarak yazdım bunu hocam. Onu okursan eğer şayet ne demek istediğimi daha net anlarsın.

Abi ben hiç öyle düşünmüyorum.Ne güzel beklentim yoktu fazla.Sneijder kapa bildirince beklentim tavan yaptı şimdi.

aynen ya oyuncu bu iş olmayacaksa oyuncu ile görüşürsün kapa öyle bir bilidirm yaparsın.biz kluple anlaştık ama oyuncu istemedi gibi.yani cidden yönetim aşırı kaybeder bu trasnferde olmaz ise.yıldız denilen hiçbir oyuncuyu alamadılar buda olmazsa ozaman işin içinde başka birşey ararım

Borsa meselesi yaşanalı 24 saati geçti. Sneijder bu süre zarfında bizi kesin istemeseydi kapanırdı bu konu bu süre zarfında. Demek ki oda istiyor büyük ihtimal son rütuşlardayız

felipe_melo3405.jpg

beyler şu bere nike da satılıyormuş internet üzerinden alabileceğim bir site varmı bile varmı =?

Nike Reversible Beanie Fitba Crazy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt