Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bugün sevgilimle ayrıldım ancak nasıl kaptırdıysam Sneijder'in transferine aklıma bile gelmiyor :)

Aslında gün boyu Ali Dürüstün yeğeni Elif'i arayım diyordum arkadaşım ama o da bilmez ki ya..Elim kaç kere gitti geldi telefona komik olur dedim aramadım:)..

O da Ali Dürüst'ü arayacak, cevap; İlgilenmiyoruz olacak belli :)

yalnız şöle bi olayımız var artık. tüpçü olsun azize olsun ya da yeni bjk başkanı olsun bi kenara koyun. bizim başkan inter başkanıyla yemek yiyior, yemede transfer hallediyor. hatta o kulubun ezeli rakibi milan başkanı da buraya gelmişsiniz, bi kahve de bizle içer misiniz diyor. sadece saha anlamında değil, avrupadaki misyon açısından da iyi bir yoldayız.

Bizim baskan, Moratti ve Berlusconi ile ayni sektorde (enerji). O yuzden ikisiyle de gorusmesi, ikisinin da saygi duymasi cok normal bizim baskana. Mesela Galliani sadece tanismak icin cagirmis transfer falan soz konusu olmasa da.

Tupcu de enerji sektorunde sayilir tabii ama onu kimse kaale almaz oyle. :D

Renktaş aileden fanatik Galatasaraylı gurbetçilerimiz bile gelmiyolar:)

Ben olsam bende gelmem... Ne yapacam Siyasetin çok karistigi, Pislikler le dolu Yalan dolan bir Ligde...?? Sike'nin ört bas edildigi.. Medyasinin gereksiz oldugu... TFF baskaninn Tarafli oldugu... Aksamlari 50 tane Spor Programlari sayesinde Özel hayatimdaki Aksam Gol atar(Ümit Karan) laflari isitme olasiligi olan bir Ligde..??

Bu Lig zor Temize çikar...

Yalnız içimden bir ses ister Sneijder gelsin veya gelmesin

Schalke'yi çok pis yenip eleyeceğiz diyor İnşaAllah...

Bugün sevgilimle ayrıldım ancak nasıl kaptırdıysam Sneijder'in transferine aklıma bile gelmiyor :)

vay be. şimdi bi galatasaray yöneticisi burayı okuyorsa sırf bunun uğruna gidip sneijderi getirmesi lazım. galatasaray aşkı böyle bişey işte :)

Ali Dürüst çıkıp biz Sneijder ile ilgilenmiyoruz demedikçe..

Bütün kaynaklar faso fiso, inanmam.. :Z1:

Albayrak ndn çıkmadı piyasaya bi müjde verse ya:)

Bizim baskan, Moratti ve Berlusconi ile ayni sektorde (enerji). O yuzden ikisiyle de gorusmesi, ikisinin da saygi duymasi cok normal bizim baskana. Mesela Galliani sadece tanismak icin cagirmis transfer falan soz konusu olmasa da.

Tupcu de enerji sektorunde sayilir tabii ama onu kimse kaale almaz oyle. :D

onunki enerji sayılmaz uçucu gaz :D kısaca tüpçü

6 milyon euro imza parasi maas degil. Sneijder piyasasi olan bir futbolcu oldugu icin verilebilir. Selcuk'a da verildi.

Ben olsam bende gelmem... Ne yapacam Siyasetin çok karistigi, Pislikler le dolu Yalan dolan bir Ligde...?? Sike'nin ört bas edildigi.. Medyasinin gereksiz oldugu... TFF baskaninn Tarafli oldugu... Aksamlari 50 tane Spor Programlari sayesinde Özel hayatimdaki Aksam Gol atar(Ümit Karan) laflari isitme olasiligi olan bir Ligde..??

Bu Lig zor Temize çikar...

Bu saydıklarının çoğunu bilmiyodurlar da şimdi doğruya doğru olmak lazım.

Galatasaraylı olduğunu bildiğimiz Hamit bile kaç sene bizi peşinden koşturdu. Bayern'de yedek olarak kalmayı bize gelmeye tercih etti. Sonra Real Madrid'te oynayamayacağını bile bile oraya gitmeyi tercih etti. Daha sonra bize gelmemek için 2-3 ay ayak diredi gelirken bile... Düşünün orda yedek kalmayı bile kabulleniyor. Real Madrid zorladı gitmesi için... Şimdi açık konuşmak lazım, Galatasaraylı Türk Hamitimiz bunu yaparsa, sakatlığı olmayan, bütün büyük takımlarda oynayabilecek kapasiteye sahip Sneijder ne yapsın?

Gelmezse çok garipsememek lazım ve yönetime kimse giydirmesin. Tam tersine gelmesi garip olur ki o zaman gerçekten yönetimi ayakta alkışlarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt