Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İlk ve tek yorumumu yapayım. Sneijder'in gelmiceğini düşünüyorum. Moratti'nin maaş düşürmek için oyun oynadığını da düşünüyorum. Yakın zaman burdan ayrılırsam yine çok iyi bir lige giderim diyen adamın bize gelmesi bana mantıklı gelmiyor. Umarım yanılırım da bana küfür falan edersiniz ne biliyim ana bacı bırakmazsınız noldu lan yaprağım dersiniz.

O tür küfür edecek biri yok bu forumda hocam. ayrıca düşüncende yalnız değilsin.

İlk ve tek yorumumu yapayım. Sneijder'in gelmiceğini düşünüyorum. Moratti'nin maaş düşürmek için oyun oynadığını da düşünüyorum. Yakın zaman burdan ayrılırsam yine çok iyi bir lige giderim diyen adamın bize gelmesi bana mantıklı gelmiyor. Umarım yanılırım da bana küfür falan edersiniz ne biliyim ana bacı bırakmazsınız noldu lan yaprağım dersiniz.

Bende bunu anlamıyorum niye küfür edelim kardeşim sana

ne güzel gelmişsin fikrini beyan etmişsin

forumda öyle bir algı var ki anlayan beri gelsin

yani illa herkes Mersin'e gitmeli...

Hepinize iyi geceler renktaşlarım yarınlar hepimiz için hayırlısı neyse onu getirsin sağlıcakla kalın

Sana şiir yazdım oldum derbeder ,

Yengeyi ikna etmezsen el alem ne der ,

forvetteki partnerin Johan Elmander ,

Kop gel İnter'den , WESLEY SNEIJDER !

ana bacı haddimiz değil estafurullahda noldu lan yapragım kısmı şüpehli bende hacı ne yalan söyleyem :asd:

Gelmese de iyi takımız.. Şampiyonluğun en güçlü adayıyız, diyerekten sanki önemsiz gibi davranarak, tüm gelişmeleri takip eder durumdayım..

Garip bir psikoloji..Krasiç gibi olursa, Hagi gibi coşarsa arasında ilginç bir çelişki...

şaka yaptım volkeyno gardaş. ama noldu la yaprak demenize gücenmem haklısınız yapraklık etmişim derim

wesley-sneijder_447965.jpg

Gelmese de iyi takımız.. Şampiyonluğun en güçlü adayıyız, diyerekten sanki önemsiz gibi davranarak, tüm gelişmeleri takip eder durumdayım..

Garip bir psikoloji..Krasiç gibi olursa, Hagi gibi coşarsa arasında ilginç bir çelişki...

Hagi gibi cosarsa diye beklentiye girmeyelim.Normal futbolunu oynasin yeter bize.Her gelenin ustune boyle gereksiz baski yukluyoruz.Hagi ile arasinda daglar kadar klas farki var.Hagi Sneijder'i top diye oynar desek abarti olmaz.

ana bacı haddimiz değil estafurullahda noldu lan yapragım kısmı şüpehli bende hacı ne yalan söyleyem :asd:

yahu tepki gösterebilirsin Kamil'cim buna bir lafım yok

hatta böyle hafif alaycı laf çarpıtmalara da eyvallah

ama küfür filan yakışık almaz

yani bakıyorum forumda kişi aksini iddia edemez etmemeli havası hakim

böyle birisi çıkınca aforoz ediliyor bir garip yani anlamadım gitti

G.Saray niye şanslı?

1- Hâlâ Şampiyonlar Ligi’nde oynuyor

2- Tottenham ve Anzhi, Avrupa Ligi’nde

3- Dirk Kuyt’ın karısı Gertrude Kuyt

ne demek la bu?:)

Beyler az önce snijderin kaldıgı sitenin kaldırımlarını döşeyen ustayla görüştüm. Bana verdiği son bilgi 3 yıllık anlaşma yapıldıgı yönünde. Herkese hayırlı olsun.

G.Saray niye şanslı?

Bayan Kuyt ile panpa olurlar diye avantajımız varmış :D

G.Saray niye şanslı?

Kuyt'ın karısıda iknaya uğraşıyormuş sanırım Sneijder'in eşini.Muhtemelen yakın arkadaştırlar.

Murat hayırlısı olsun bende ilk defa bu kadar inanıyorum takıma

Sneijder gelse de gelmese de Schalke'yi çok pis dağıtacağız gibi bir his var içimde

yani 2. maç formalite maçı olacak o derece düşün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt