Ali Rıza DEMİR
10 Numara!
- 10 Mart 2011
- 11.412
- 3.346
- 1.618
Cevap: Transfer Nöbeti
:063:
Apaçi işi olmuş :mymeka:
:063:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Apaçi işi olmuş :mymeka:
Umarım karşılama olmaz
2014/15 sezonuna kadar buna yakin bir kadro olusur umarim 5 yabanciya inecegini düsünürsek
![]()
Umarım karşılama olmaz
Bu kadroda Muslera, Hamit, Eboue olmaz
En gıcık olduğum şey, adamın oynamadan bir tarafınının tavan yapmasına gerek yok. Lincolnde havalimanı yıkılmıştı ne gerek varsa.
Sence öyledir. Bence değildir
Alper Yekta'nın yaşında geldiğinde Avrupa'dan 50 tane talibi olacak
Bu yazdıklarım o zaman belki aklına gelir
En gıcık olduğum şey, adamın oynamadan bir tarafınının tavan yapmasına gerek yok. Lincolnde havalimanı yıkılmıştı ne gerek varsa.
Emre Şınayder hacı bu, kalkıp gelecem istanbula anasını satayımdüşünüyorum işlerimle denk getirebilir miyim diye
hahaha
Sen @Rıza Demir i salla o bilme öyle şeyleri :mymeka:
Sneijder gelirse kimi durduracaksiniz beyler?Nefret etmeme ragmen ben bile kosardim havalimanina
![]()
Muslera - Sabri, Semih, Gökhan Zan, Çağlar - Felipe Melo, Selçuk İnan - Aydın Yılmaz, Wesley Sneijder, Emre Çolak - Ve tabi ki kardeşim #B17
yahu bu arada biz baskette nasıl yenildik bu unics kazan'a anlamadım
Muslera - Sabri, Semih, Gökhan Zan, Çağlar - Felipe Melo, Selçuk İnan - Aydın Yılmaz, Wesley Sneijder, Emre Çolak - Ve tabi ki kardeşim #B17
Usta adam oynamadan havalanıyor bea, ama gideceksen gelirim senle![]()
Muslera - Sabri, Semih, Gökhan Zan, Çağlar - Felipe Melo, Selçuk İnan - Aydın Yılmaz, Wesley Sneijder, Emre Çolak - Burak Yılmaz