Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bence kadrolarımızı 4-3-1-2 ye göre kuralım. İskelet bu şekilde oluşuyor cünkü. Burak'ın yanına ince bir forvet alınacağını düşünüyorum sezon sonunda. Bir de sağlam,oyun kuran stoper. Bkz : Arif & Popescu

2014/15 sezonuna kadar buna yakin bir kadro olusur umarim 5 yabanciya inecegini düsünürsek

614701_Galatasaray_SK.jpg

Sneijder gelirse kimi durduracaksiniz beyler? :) Nefret etmeme ragmen ben bile kosardim havalimanina :D

Bu kadroda Muslera, Hamit, Eboue olmaz

Eboue de bende biraz süpheliyim . o zaman 31-32 yasinda olacak ama diger ikisi kalir bence. muslera ve hamit kalir. muslerayi satmayiz kolay kolay diye düsünüyorum ve hamit de takimda en azindan bir abi olarak ve lider olarak dura bilir. Bu arada hamitin yerine o senede olmasada 1-2 sene sonra yani 2015-16 senelerinde ardayida yaza biliriz diye düsünüyorum.

Asla Asla ve asla havaalanı karsilamalarina kesinlikle karşıyım

En gıcık olduğum şey, adamın oynamadan bir tarafınının tavan yapmasına gerek yok. Lincolnde havalimanı yıkılmıştı ne gerek varsa.

Emre Şınayder hacı bu, kalkıp gelecem istanbula anasını satayım :D düşünüyorum işlerimle denk getirebilir miyim diye :D hahaha :D

Sen @Rıza Demir i salla o bilmez öyle şeyleri :mymeka:

Sence öyledir. Bence değildir

Alper Yekta'nın yaşında geldiğinde Avrupa'dan 50 tane talibi olacak

Bu yazdıklarım o zaman belki aklına gelir

eskişehirin maçlarinı bende izliyorum ama alperin varlığı ile yokluğu hiç belli olmuyor. bencede yekta daha yetenekli alperden...

En gıcık olduğum şey, adamın oynamadan bir tarafınının tavan yapmasına gerek yok. Lincolnde havalimanı yıkılmıştı ne gerek varsa.

Valla adamı twitterda mesaja boğup tavanı yaptırdık bile. Bu saatten sonra asıl havaalanında karşılama olmazsa şaşırır :)

Muslera - Sabri, Semih, Gökhan Zan, Çağlar - Felipe Melo, Selçuk İnan - Aydın Yılmaz, Wesley Sneijder, Emre Çolak - Burak Yılmaz

Sneijder gelirse kimi durduracaksiniz beyler? :) Nefret etmeme ragmen ben bile kosardim havalimanina :D

sesiz sedasiz getirceksin . urfide kimsenin haberi olmadan birden floryada görüntelenmisdi . sakal sac birbirine karismisdi sanki dag basindan gelmis gibiydi ama o ayri konu simdi :lol:

Usta adam oynamadan havalanıyor bea, ama gideceksen gelirim senle :D

Vallaha da billaha da ben havalanmışım adamın gelebilme ihtimaline :D anlatabiliyomuyum, pilot olmuşum pilot :D

Şınayder uçmuş çok mu :D

Hele bi açıklasınlar şu işi hayırlısı ile, haftaya gidecektim istanbula, denk getirmeye çalışacam anasını satayım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt