Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İlk defa böyle bir yazı yazıyorum ama kuzenim eski galatasaray lisesi mezunu .Herkesi tanıyor çevresi iyidir yönetimdekileri falan bile tanıyor.

Onun dediğine göre iş bitmiş .Hayırlı olsun falan dedi sabah aradım meraktan.

arkadaşlar çok heveslenmeyelim sonra hevesimiz çk kırılıyor dalga konusu oluyoruz gecen sene podolski ve shaqiri kesin diyorduk olmadı biraz abartmadan bekleyelim her kafadan bir ses çıkıyor şuan karar verecek kişi ve ailesi heran değişebilir hiçbirşey kesin değil bence

ya bu chadli olayi varya.... taktim kafama. Bilenler var mi bilmiyorum. Kendisi bir mi iki sezon mu ne benim kaldigim Apeldoorn kentinde AGOVV kulübünde oynadi ve tanidigim bir arkadasin evinde kaldi bir kac ay. Yegenim de bu cocukla baya arkadas dün birseyler diyordu ki bundan 3-4 ay önce Galatasaray'in Chadliyi takip ettigini ve belki Istanbula gidebilir diye bir yorum vardi.

neyse Resmi bir duyum gibi algilamayin (ki bugüne kadar hic bir sekilde duyum vermemisimdir tanidigim insanda yok Türk futbolu icinde.)

Bilmiyorum yani profesyonel oyuncular nasil yasarlar ama benim bildigim Chadlinin gece hayati hic ic acici degil.

arkadaşlar çok heveslenmeyelim sonra hevesimiz çk kırılıyor dalga konusu oluyoruz gecen sene podolski ve shaqiri kesin diyorduk olmadı biraz abartmadan bekleyelim her kafadan bir ses çıkıyor şuan karar verecek kişi ve ailesi heran değişebilir hiçbirşey kesin değil bence

Bu sefer Shaqiri ve Podolski'den çok daha fazla konuşuldu Sneijder.Hem yönetim hemde sağlam duyum aldıklarını iddaa eden medyadaki kişiler.Tamamına yakın bu iş bitti dediler.

Ekşisözlükten;

wesley sneijder

thy´de çalışan çok yakın fenerli arkadaşımın üzüntüyle bildirdiği üzere (ki kendisi milano ofisinde çalışıyor) yarın tk1878 sefer sayılı uçağa business class´tan biletini almış. 12:25´te iniyor. hayırlı olsun.

beyler antudan aldım tehid ettirebilir mi biri acilen doğru mu bu
:o

İlk defa böyle bir yazı yazıyorum ama kuzenim eski galatasaray lisesi mezunu .Herkesi tanıyor çevresi iyidir yönetimdekileri falan bile tanıyor.

Onun dediğine göre iş bitmiş .Hayırlı olsun falan dedi sabah aradım meraktan.

hayırlı olsun rdaş

[video=youtube;agoU4ZE-oOE]https://www.youtube.com/watch?v=agoU4ZE-oOE[/video]

paraları hazırlayın store'lara koşacağız yarınnn , bence #20 wesleyyyyyy parçalıı :cool: (Allahım konuyu biliyosun, amin )

Aksam kesinlesir, yarin da gelir insallah

Ekşisözlükten;

wesley sneijder

thy´de çalışan çok yakın fenerli arkadaşımın üzüntüyle bildirdiği üzere (ki kendisi milano ofisinde çalışıyor) yarın tk1878 sefer sayılı uçağa business class´tan biletini almış. 12:25´te iniyor. hayırlı olsun.

ekşide yazıyor ama sallamasyon olabilir

Ekşisözlükten;

wesley sneijder

Nasıl teyid ettirelim bunu?

Bekleyip görelim parayı hazırlayın imza atar atmaz GS Store'lara hücüm.:ayatollah:

Ekşisözlükten;

wesley sneijder

Aysal jet gönderir ya sneijdere thy ile gelmez bence

[video=youtube;UqvGrKRqQEg]https://www.youtube.com/watch?v=UqvGrKRqQEg[/video]

Bunu daha şimdi izledim, henüz tesirindeyim ve bu tesir altında konuşuyorum ki BU ADAM GELMEZSE YAKARIM MEMLEKETİ.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt