Batuhan Karamollaoğlu
Kırmızı Üye
- 20 Eylül 2009
- 2.036
- 2
- 1.148
Cevap: Transfer Nöbeti
Gelicek gelicek tulun konuşmazdı yoksa
Gelicek gelicek tulun konuşmazdı yoksa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar çok heveslenmeyelim sonra hevesimiz çk kırılıyor dalga konusu oluyoruz gecen sene podolski ve shaqiri kesin diyorduk olmadı biraz abartmadan bekleyelim her kafadan bir ses çıkıyor şuan karar verecek kişi ve ailesi heran değişebilir hiçbirşey kesin değil bence
Sneijder son Dakika Yamuk Yapmaz inş.
İlk defa böyle bir yazı yazıyorum ama kuzenim eski galatasaray lisesi mezunu .Herkesi tanıyor çevresi iyidir yönetimdekileri falan bile tanıyor.
Onun dediğine göre iş bitmiş .Hayırlı olsun falan dedi sabah aradım meraktan.
Ekşisözlükten;
wesley sneijder
thy´de çalışan çok yakın fenerli arkadaşımın üzüntüyle bildirdiği üzere (ki kendisi milano ofisinde çalışıyor) yarın tk1878 sefer sayılı uçağa business class´tan biletini almış. 12:25´te iniyor. hayırlı olsun.
beyler antudan aldım tehid ettirebilir mi biri acilen doğru mu bu![]()
Ekşisözlükten;
wesley sneijder
thy´de çalışan çok yakın fenerli arkadaşımın üzüntüyle bildirdiği üzere (ki kendisi milano ofisinde çalışıyor) yarın tk1878 sefer sayılı uçağa business class´tan biletini almış. 12:25´te iniyor. hayırlı olsun.
Ekşisözlükten;
wesley sneijder
Nasıl teyid ettirelim bunu?
Inter'de kalıp oynamamayı da seçebilir.