Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

unal_aysaldan_sneijder_mujdesi_h117877.jpg

Adam taa o zamandan beri fenerin renklerini gözüne kestirmiş. :lol::lol::lol:

resmi sitenin kasma sebebi serverda işlem yapılıyor olması mıdır acaba :):)

Bülent tulun açıklamasında 24 saat içerisinde cevap vericek demiş. Belki bu akşam bile açıklama gelebilir.

Bu haberlere inanmiyorum mesela. Diyalog bile yapmislar ya.

MIT'misiniz kardesim siz?

Yanliz bu saaten sonra Transfer olmasza dünya ya da bir karisim rezil olmak da var . Daha dogrusu bütün yabancilarin dilinde ya Galatasaray kim sneijder kim laflari dolasiyor resmen. Okuya okuya sinirlenmemek elde degil. bukadar kücük görüyormus millet bizi resmen. sif bu kendilerini cok büyük gören kisilere tokat gibi Galatasarayimizin büyüklügünü göstercisine bu transfer olsun diye umuyorum. Iyi oynamasin bir sey beklemiyorum sneijderden ama gelsin cünkü bu saaten sonra bu benim icin bir Namuz meslesi oldu bir Galatasaray Taraftari olarak.

Edit : Gelirse iyi oynasin hata Hagi den sonra en iyi 10 nummara ola bilir diye düsünüyorum uzun vadede.

Sneijder i alamayıpta dünyaya nasıl rezil oluyoruz ben anlamadım ?

Bakkaldan portakal almıyoruz, portakalların en iyisinin almaya çalışıyoruz sonuçta..

herşey bir kenara EPL'den son güne kadar teklif beklemek istemesi gayet normal...

ama manu, mancity veya arsenal gibi takımlardan bekliyorsa daha çok bekler...

Kararını bugun bildircekmiş 34cimbom34'e göre hersey olumluymus

Yaaa bilmiyorum ama bana bu iş bitti gibi geliyo ...

Hani yapılan açıklamalar duyumlar o kadar net ki sanki ön protokol gibi bişey var ama başka sebeplerden dolayı bekletiyolar Cuma'ya kadar ...

Off Allah'Im güldür yüzümüzü ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt