Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaşlar benim içinde bir korku var..Schalke araya girerse bu iş olmaz..Afellay 2 ay yok ve bizim Sneijder'i almamızı engelleyebilirler..

Almanya'daki vergiler buradan daha yüksek olmalı. O yüzden bizim verdiğimiz paradan çok daha fazlasını vermeleri lazım ki verebilecek durumda değiller.

Hem hislerim hem sağdan soldan gelen haberlere göre bence kesin gelecek. Ben rahatım valla. Herkes kulübe destek olsun yeter.

amrabata ne demiş. başka ünlü oyuncu var mı ne demek la. muslera,eboue,melo ve FATİH TERİM . bunlarıda tanımıyorsa zaten gelmesin portakal :)

Bizi çok küçümsüyorlar tekrar adımızdan söz ettirme zamanı gelmiş anlaşılan.

Gelecek adam Sneijder olunca 1 gün bile bekleyemiyor insan :(

Arkadaşlar benim içinde bir korku var..Schalke araya girerse bu iş olmaz..Afellay 2 ay yok ve bizim Sneijder'i almamızı engelleyebilirler..

Yok brother, Schalke bu parayi Sneijdere verme imkani yok bunlarin.... zaten teknik direktör yok adamlar tam kriz icinde, gidip riskli ve pahali olan Sneider transferini yapmazlar ayrica Schalke ne sampiyonluga oynuyor ne baska özel bir artisi var.

Totenham de ayni sekerden bence. ha Schalke ha Totenham ikiside liginde digerlerin pesinden kosuyor. Sneijderin bu amaclarda olan takimklarda oynamasina yapisi aslinda cok ters ki her zaman kazanmak isteyen herseyi en üst seviyde oynamak isteyen bir oyuncu. Tek artilari daha kaliteli lig diyelim. Ha Simdi Chelsea, Manchesterler, Arsenal diger yandan Dortmund Bayern München deseydik düsünülürdü ama bunlara bence kafaya takmaya bile gerek yok, onlar fenerbahce mi ki bizim istedigimiz her oyuncuyu teklif yapsinlar sirf fiyat artirmak icin ?

mithat halis:Galatasaray bütün takımların önünde.Shalke sneijder transferinin altından kalkamaz sadece bayern isterse olur.Galatasarayı zorlasa zorlasa psg zorlar onlarda işin içinde değil.

bu adam bile olacak diyor ki menejer kendisi baya sağlam

Arkadaşlar bu adam gerçekten büyük fedakarlıklarla alınıyor . Lütfen herkes elini taşın altına koysun storelara akın etsin. Formaya parası yetmeyen kardeşlerimiz neye parası yeterse O'nu alsın. Cümle aleme gösterelim en büyük kim, devir bizim devrimiz olacak inşallah , bu bir dönüm noktası.. Inamotolardan geldik buralara

Bugün bir açıklama gelebilir diye düşünüyorum. :D Formalar hazır(mış)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt