Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Aydın Bayram @abayram71

Galatasaray büyük bir aksilik olmazsa yarın Sneijder´ı açıklayacak. Cim-Bom´a hayırlı olsun.

Aydın Bayram ‏@abayram71 Sneijder'in eşi, Kuyt'un eşini arayarak "İstanbul'a gelmeyi çok istiyorum" demiş. Bu da Sneijder transferinde olumlu bir gelişme.

vay arkadas hep fenerliler baglaniyor adamlar kudurucak nerdeyse

evet eminim.. aynı haberi alıp heryer haber diye veriyor..

en son konuştuğu açık ve net. yorum yapmayacağım artıkk..

Evet yorum yapmayacagim artik ve ara transfer donemi 31. ocakda bitiyor acelemiz yok o tarihe kadar olan tum teklifleri degerlendirip 31.Ocak tarihinde karar verecegiz de dedi.

kiskananlar catlasinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn beylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bence Sneijder'i almayalim iyi olsa fener alirdi :o

:lol:

Aydın Bayram @abayram71

Galatasaray büyük bir aksilik olmazsa yarın Sneijder´ı açıklayacak. Cim-Bom´a hayırlı olsun.

Aydın Bayram ‏@abayram71 Sneijder'in eşi, Kuyt'un eşini arayarak "İstanbul'a gelmeyi çok istiyorum" demiş. Bu da Sneijder transferinde olumlu bir gelişme.

kımdır 1

guvenılırmı 2

bende baslayacagım herkesın soyledıgını buraya yazmaya 3

ben senin gelebilme ihtimalini sevdim be sneijder. ünal başkan yarın getirtiyo diyolar.Ekşisözlükten;

wesley sneijder

thy´de çalışan çok yakın fenerli arkadaşımın üzüntüyle bildirdiği üzere (ki kendisi milano ofisinde çalışıyor) yarın tk1878 sefer sayılı uçağa business class´tan biletini almış. 12:25´te iniyor. hayırlı olsun.

twitter a 'sneijder Galatasaray' yazdım her dilden bir şeyler var la :D

EA SPORTS FIFA ‏@EASPORTSFIFA

Galatasaray bid 10 million euros for Wesley Sneijder... Should the Dutch playmaker go or hold out for another club?

ea sports bile tetikte bekliyor:D

Ya bir yerde simdi Sneijderin hanimin bir videosunu izledim. baya bir sakincali bir video. Evlenmeden önce daha gencken cekmis filmi ama yinede Türkiyede bunu kunlanarak yasatmazlar bu aileyi ülkemizde diye düsünüyorum.

bıze gore oyle hıc bılmedgın bı lıge,hemde karıyerını baya bı degıstırecek bı lıge gelıyorsun bence adam haklı

ayrıca adam için belki son parlama şansı..

liverpool-tothenema yeni yetme olsa gidersinde. adam artık aşmış kendini.

ayrıcaa size bişey diyeyim şu anda 4 ülke var oyuncuların tercihi. kariyer bakımından.

1- ispanya

2-fransa (para)

3-ingiltere

4-türkiye.

genç yetenekleri değil olgunlaşış kariyerli adamları sayıyorumm.

avrupa dışında brezilya-rusya-katar.. bunlardada göz önünden kaybolmaktır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt