Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Transfer Nöbeti

Hayir birza düsünmek istemesi normal Onur.. Ama sürenin bitmesine kadar beklemesi bence normal degil. Yani mesela 4 gün süre istersin olumlu düsünsen 2. veya 3. gün kabul edersin. Ama son güne kadar beklemek hem positif hemde negatif. Ama negatif daha agir basiyor gibi..

Hakan sence olacak mi bu transfer ?

Cevap: Transfer Nöbeti

son dakika Negredo 99% Tottenham da, Sneijder in bir takima daha cizik cekebilir

Arsenal da devreye girmis :)

Bukadar parayı veren başka bir kulüp yoksa ve CL son onaltıdaysan biraz durup düşünürsün ister istemez

adam türkiye liginde oynamak istemiyorsa istersen 6 ver cl de yarı finalde ol yine gelmez tekrar ediyorum türkiye ligine gelmek istiyor şuan yönetici becerisi ve biraz fiyat arttırımı lazım

bjk 26-2 yeniliyor bu nedir ya böyle mi temsil ediyorlar bizi el'de

sneijderin reddedeceğini düşünüyorum... zaman geçtikce de bu yön ağır basmakda..

Tottenham devrede falan diyolar sneijder için başa bela olacak bunlar demedi demeyin

Ben geleceğini düşünüyorum ama gelmezsede nedense son 3-4 saatten beri gelmezsede gelmesin havası oluştu bende de..Dün falan böyle değildim yada sabah resmen yıkılırdım ama şuan öyle değilim..

Ayrıca Müslümanlığı anlatan "Çağrı" filminde oynayan Anthony Quinn'e Müslüman gözüyle mi bakıldı bu dünyada? Her hangi bir filmde fahişeyi oynayan bir kadına fahişe gözüyle mi bakıldı? Bu oyuncular profesyonel her türlü filmde oynayabilirler. Bu projeyi yazan, tasarlayan o olmadığı için kadına bir suçlama yapılamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt