Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Muslera'da çok nazlanmıştı sonu benzese...

suanda Negredo pazarligi varmis Londra da, zaten sezon sonu icin Holtby ile de 5 yillik imza attilar, yani Negredo olursa Sneijder i daha almazlar

gitsin negredoyu alsınlar belhandayı alsınlar ya holtby varken neyine alıyorlar zaten anlamış değilim

belliydi yönteim de beceremedi yine, bos bos ümitlere soktu. para dogru dürüz yoktu ama Haldun Basghan gece getiriyordu adamlari :))

Sneijder, Drogba, Kaka.. Bu tip oyuncular gelmez beyler.. Bir kere Sneijder'i türk liginde düsünemiyorum.

az kaldi. yarin bitecek bu cile. olumlu veya olumsuz.

ki, yarin olumlu bi haber gelmezse, bu transfer olumsuz sonuclanmistir. net.

Gelmicek beyler icimde öyle bi his oluştu

ammaa naz yaptı bu sneijderde yaw portalalın suyu çıkmak uzeree artıkk gelceksen gelbe kardeşmm

Sözleşmesi için falan bu kadar bekletiyorsa amenna tabi,hatta İnterde kalayım mı gibi bir düşünceside varsa ok derim..Ama çıkıp bir günde ortalığa çıkan Tottenham Arsenal gibi takımlara gidecekse eğer gitsin arkadaş..Belli ki bu adamın peşinde ocak başından beri yönetim çırpınıyor belli ki, buna rağmen orası burası ayrı oynarsa gram üzülmem gelmemesine..

Bu seref yoksunlari bu tip haberlere basladiklarina gore, kesin geldi diyebiliriz Sneijder icin. Kuslarin onumuzdeki 4 seneki malzemeleri belli oldu eziklerin.

o videonun anlamini bilmiyorlar ki. yani orda ne anlatilmak istenildigini bilmiyorlar tam olarak. avrupada yasayan birisi bilir bu videonun icindeki anlamini. simdi uzun uzun yazamam ama tam arastirmadan bu konu hakinda haber yapmak yanlis diye düsünüyorum .

offf patlayacam stresten su ıs cozulsun artık:SS:

Uyuz oldum artık Tottenham adını duyunca bir psikoz oluyorum. La her transfer girişimimizin altından bu herifler çıkıyor.

Sneijder zaten parayi begendiyse bal gibi kabul edecek

ama illa Premier League derse o zaman bizdeki parayi bulamaz, ama tabiki mesela Arsenal Spurs gibi takimlarda oynamak guzel olur onun icin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt