Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Michel Seydoux, : Fenerbahce Klubu Bize 10 Mılyon Euro + Stoch Teklif Etti Ama Chedjou Bana GALATASARAY Benı Cok Istedı Izın Verırsen Gitmek İsterim CL Oynamak İstiyorum Dedi Bende İzin Verdim Hayırlı Olsun..

dogrumu bu haber yahu... dogru ise 100 yizilin tokadi olmus resmen.. 10 milyon +stoch ne demek yahu :SS: (yaklasik 20 milyon teklif etmisler kapagi alip geri dönmüsler :asd: )

yurt dışında doğup büyüyen orda yetişen gurbetçi dediğimiz futbolcuların çoğu Galatasaray taraftarı fakat son dönemde bizim transfer edip fayda sağladığımız gurbetçi oyuncu sayısı bence çok az !!!

mesela Serdar Gürler neden biz almadık ?

mesela Hasan Ali neden kayseri aldı?

mesela Samed Yesil neden Liverpool'da ?

Tolgay gibi Ciğerci gibi oyuncular için neden teklif yapılmıyor adı geçmiyor?

gene kayserideki Sefa iyi bi alternatif olamaz mıydı ?

bu kadar sol bek sıkıntısı varken Atila Turan denenemez miydi?

aklıma gelen bunlar varsa ekleyin lütfen...

bizim aldıklarımız barış özbek , serkan çalık , alpaslan erdem falan filan hangisinden fayda sağladık ???

Bi terslik olacak olursa Fenerbahce batar, biz degil, cünkü onlar yayin gelirlerini temlik etmislerdi :)

En az 3 tane yerli transfer etmeliyiz.Bunlar Anadolu kulüplerinden olmaz herhalde çünkü çok para çekiyorlar.Arda ve Gökhan İnler çok zor ama şu sınırlama devam ettiği sürece en kritik iki hamle olacaktır.Başka türlü rahat kadro kuramayacağız.Bide Burak Yılmaz'ın satılması konuşuluyor çok büyük sıkıntı olur.

LILLE_SEYDOUX_230209.jpg

vay bee reisssss

arda,inler bizim kurtuluşumuz olur fener bir daha açıklama yapar yabancı sınırsız olsun diye onun için 2 adamı almalıyız meloyu almalıyız

Melo + Chedjou + inler + sol bek alsinlar yeter

fenev yine cirkeflik yapip yabanci sinirlamasinin önünü tikadi

bu durumda nani vs alamayiz

inler olmasa da olur.. Hamit oynar yine

okan aydın ı 3 gün önce rusya u19 maçında izledim , almanya milli takımındaki oynunun baya altında şu sıralar..fakat hala büyük potansiyel

Nani filan bundan sonra zor olur, birde Burak'ı elden çıkartmayı düşünüyoruz saçmalamasın bizimkiler . Umut - Burak bunlarla sözleşme uzatacaksın. Arda - Gökhan İnler - Gökhan Töre çilek olur

En az 3 tane yerli transfer etmeliyiz.Bunlar Anadolu kulüplerinden olmaz herhalde çünkü çok para çekiyorlar.Arda ve Gökhan İnler çok zor ama şu sınırlama devam ettiği sürece en kritik iki hamle olacaktır.Başka türlü rahat kadro kuramayacağız.Bide Burak Yılmaz'ın satılması konuşuluyor çok büyük sıkıntı olur.

Anadolu kulüplerinin capsiz futbolcularina 5-6 Milyon verecegime, iki katini veririm ama elit Türk futbolculari alirim.

Arda Turan, Gökhan Inler vs. Serdar Aziz´e 4-5 Milyon verecegine, 5-6 Milyon´a Ömer Toprak´i al mesela.

Ayrica kendimi bildim bileli bu sikintiyi yasariz biz, ama 15 senedir de adam akilli bir altyapi sistemi kuramayan bir ülkeyiz.

Yatir kardesim oraya parayi, son teknoloji aletleri getir, profesyonel bilimsel bir birim kur, maasini ver, 6-7 sene calissinlar.

Bu kadar mi zor anlamiyorum ki bu is. Türk gencleri cok yetenekli ya, ama gelisi güzel egitiliyorlar.

melo

umut

kerim frei

gokhan tore

gokhan inler

bunlari hemen kapacaksin ki panik yapsinlar

son durum can renkdaslar

burak gitti mi ?

chedjue alindi mi ?

Inler - Arda - Nani girisim oldu mu ???

Kerim ve G.İnler alsınlar da ondan sonra kimi alıyorlarsa alsınlar gık demem vallahi...isterse sol bek Del Soları alsınlar :D

Şimdi ünal başkanın kafasını attıracaklar gidip bütün iyi yerlileri toplayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt