Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Nani filan bundan sonra zor olur, birde Burak'ı elden çıkartmayı düşünüyoruz saçmalamasın bizimkiler . Umut - Burak bunlarla sözleşme uzatacaksın. Arda - Gökhan İnler - Gökhan Töre çilek olur

Renktaş, Aziz Yıldırım 15 yıl önce neyse hala aynı şekilde düşünüyor. Bizim yerli olarak çokta iyi sayılmayacağımız bir zamanda onların Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıktığı sezon tek bir yabancı oynatmadan yenmiştik.Sezon sonunda da şampiyon olmuştuk. Sanıyor ki bu şekilde bizi kendi seviyesine çekecek.

Melo + Chedjou + inler + sol bek alsinlar yeter

fenev yine cirkeflik yapip yabanci sinirlamasinin önünü tikadi

bu durumda nani vs alamayiz

inler olmasa da olur.. Hamit oynar yine

Fener kim arkadaş , bir tek onlar mı var bu ligde herkesin yabancı oyuncusu ve transfer yapma hakkı var.Diğer kulüpler de bastırırsa bu iş olur olmak zorunda.Fener gibi şikeci karanlık bir kulüp ülke futbolunun geleceği ile ilgili açıklama yapma hakkına sahip değil.Adam yerine konulmaları için, çıkıp tüm ülkeden özür dileyip, aziz denilen şuurunu kaybetmiş şahsı görevden alacaklar.

gökhan töre büyük ihtimal takımdan ayrılacak busen 5 lig maçına çıktı sadece

arda gelmez simdi onu unutun

gökhan inler takımında kalıcak büyük ihtimal

Parayi bastin mi herkesi aliyorsun valla. Bak bizimkiler biraz para gördü mü Burak´i satmayi aklindan gecirebiliyor mesela.

Gökhan Inler 29 yasinda, yani para kazanabilecekleri son 1-2 yil acikcasi. Bas 10 Milyon bak nasil veriyorlar.

Kanat oyuncusuna ihtiyacımız var Arda'ya o yüzden ihtiyaç var. Orta alana gelirsek gökhan inler gibi bir oyuncuyu kadroya katarsan ben nani filan ne yapıyim, bu yabancı kontenjanı varken çilek gökhan inler olur.

la bu inler kaç para, verelimde alalım kaç paraysa, yeminlen psikolojikmen çökerler:D

coentrao sorunlari oldugunu acikladi Real madrid taraftariyla

Kanat oyuncusuna ihtiyacımız var Arda'ya o yüzden ihtiyaç var. Orta alana gelirsek gökhan inler gibi bir oyuncuyu kadroya katarsan ben nani filan ne yapıyim, bu yabancı kontenjanı varken çilek gökhan inler olur.

sölediklerinin hepsine katılıyorum fakat hem G.İnler hem Arda nın geleceğine inanmıyorum en fazla birisi gelir çünkü ikiside 15+ maliyet

La Gazzetta'ya göre Benitez'in kafasındaki Napoli
BLCzam-CIAESXkj.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt