Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

La Gazzetta'ya göre Benitez'in kafasındaki Napoli
BLCzam-CIAESXkj.png

İnler zu Galatasaray ?

aslında napoliye burağı verip üstünede bi 10m euro alabilsek çok güzel olur bu inler meselesi. o parayıda arda da kullanırız olur biter

Abi Kap'a bildirim yapsak ya Gökhan İnler ile ilgili. Belki bu ileri zekalar ondan bile tırsıp oynamaya başlarlar? :D

sölediklerinin hepsine katılıyorum fakat hem G.İnler hem Arda nın geleceğine inanmıyorum en fazla birisi gelir çünkü ikiside 15+ maliyet

Zaten bu 2 oyuncuyu kadroya kat başka oyuncuya gerek yok. Bir stoper alacan işte o kadar, hem kanat eksiğini gidereceksin hem orta alanda ki eksikliği + hemde bölgelerinin en iyi yerli oyuncuları.

yanlız bu fener Cenk Tosunu da alacak bak görürsünüz napmaya çalıştıklarını anlamadım ben???

Recobalı Kallonlu İnter Kadrosu gibi 19381381 kişi olacak takım karışacak :D

:DBeyler bence 1-BURAK YILMAZ Chelsea'ye 20 Milyon Sterline transfer olacak

2-Arda Turan bu paranın büyük bir bölümü ile geri alınacak.

3-Riera ile Valenciadaki adamın takası gerçekleşecek.

4-Amrabat satılacak.

5-Nani gelecek.

NOT:BUNLARDAN HEPSİ GERÇEKLEŞİR İSE TÜM GSCİMBOM AHALİSİNE NEVİZADEDE BİR ŞEYLER ISMARLAYACAM.ERKEK SÖZÜ:lol::lol:

Gökhan İnler sinerjisi başlatalım YÖNETİM duy sesimizi

akşam arda ve inler bildirimi gönder kapa yarında bi frei bildirimi gönder fener hemen açıklama yapar yabancı sınırsız olsun diye çünkü onlar kaşar

yanlız bu fener Cenk Tosunu da alacak bak görürsünüz napmaya çalıştıklarını anlamadım ben???

Recobalı Kallonlu İnter Kadrosu gibi 19381381 kişi olacak takım karışacak :D

kalburüstü yerlileri toplayarak yabancı sınırının düşmesini böylelikle ligde bizimle baş etmeyi düşünüyorlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt