Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Vaybe.

Adminler de artik kendi uyeleriyle dalga gecmeye basladi.

Nerden bilelim nerden bilelim ha Hayrinin goygoyunu sayfalarca insanları uyutmayıp şu mesajı yazsan olay bitecek.

Biraz gevşeyin, forum burası. Sanal ortam, siz gerçek yaşamınızda birbirinize hiç şaka yapmıyor musunuz? Arkadaşlarınıza planlı şakalar düzenlemiyor musunuz?

Bunun ondan farkı yok. Sürekli futbol konuşmak falan sıkar insanı. Biraz farklı şeylerden bahsetmek gerek, eğlence, gırgır şamata güzel şeylerdir. 24 saat burada aynı şeyleri konuşup tartışıyorsunuz, biraz işin keyfini çıkarmaya bakın. Herkes güldü eğlendi, birileri de sinirlendi. Sinirlenenler, komik duruma düşenler olacaktır, şakanın amacı bu. Diğer kesim de bunlara gülecektir. Şaka bitince herkes gülüp eğlenir.

Bunu deneyin, burada adminiz ama hükümet değiliz. Koca bir ülke yönetmiyoruz. Başbakan halkına şaka yapsa, tepkileriniz mantıklı da şaka yapan da siz yaşlarında insanlar. Burası arkadaşlık ortamı kurulması gereken yer. Biraz sakin.

o değil goygoy olduğu zaten belliydi hayrinin ciddi iş yaptığı zaten yokta ne gerek vardı şimdi ne oldu :o

herkes anlamak zorunda degıl,

böyle bı saka yapıyorsanız ceremelerine katlanacaksınız

simdi bı atasözü var onu söylemeyım Talha kara kardesımızın sucu yok

Ne komikti valla gülmekten yerlere yattım bende bu forumu ciddi bi forum sanırdım meğerse çoçuk beyinli adamlar yönetiyormuş Hesabımı banlayabilirsiniz bu forumda bu kadar süre takılmam bile aptallıkmış!!!!

Hayrinin goygoyu Seref abiye kadar gitmis galba.

Bir ise yaramis desenize :D

Kolarovla ilgileniyormuyuz abi .?

Haydi yine iyisin Eray, Seref REISSSSSSS geldi

Şimdi gerçek ne ? Fenerli mi değil mi?

hosbulduk tesekkurler.

hayrola kavga mi var? bu potuk denen hirbo bizi oldukca gerdi, sakin olmakta fayda var :-)

Ne komikti valla gülmekten yerlere yattım bende bu forumu ciddi bi forum sanırdım meğerse çoçuk beyinli adamlar yönetiyormuş Hesabımı banlayabilirsiniz bu forumda bu kadar süre takılmam bile aptallıkmış!!!!!

Herkese kolay gelsin, iyi nöbetler :)

Chedjou yarın gün içinde açıklanacak diyorlar ama daha hiçbir haber sitesine düşmedi zannedersem, bir tek gökmenin gazetesinde var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt