Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yarin sabah okulu, isi olanlar uyusunlar bence. bugun nobetten bir sey cikmaz. nani konusuna gelecek olursak, herif listede var ancak talibi de var deniyor. o is zor gibi ancak allah'tan umit kesilmez. kolarov konusunda bir bilgim yok uzgunum.

bu arada forumda melo'yla ilgili kimse bir seyler karalamamis. unuttunuz mu yoksa? :-(

Melo Unutulmaz.Haldun Ustunel yonetime giriyormu? boyle bir soylenti var.

Seref Bey,

Sizce Aziz ve Halil ikilisi baskanin itibarini zedelemek icin boyle onceden planlanmis "calim oyunu" oynadilar mi Alper transferinde?

Siz ne diyorsunuz bu konuda?

Baskan kendinikullanilmis hissediyor mu?

Ayrica Serdar Tasci veya Omer Toprak ikilisinden biri ile ilgileniyor muyuz?

onceden planlandigini sanmiyorum. olay basit. fener araya girdi, fiyat arttirdi, mafya falan soktu ve adami aldi.

alper'e de baski yapmis olabilirler. ancak oyuncu biraz dik durabilse yine de gitmezdi diye dusunuyorum.

Gökmen Özdemir twitter kullanmıyordu yahu hatırladığım kadarı ile

Cine 5 te mi ne programı vardı onu beklerdik geç saat :D

Şimdi AMK'dan okuyoruz iyi oldu.

bence herkse saygı duyulmalı herkse herseyı anlayacak durumda degıl

burda bu kadar saat vakıt gecıren herkes degerlıdır,ılla o esprıyı anlayacak dıyede bı kural yok

forumda olan ınsanlar genelde olayları zırvede en uçta yasayan ınsanlar

helekı Alper olayından ,chedjou ya salca olma durumundan sonra bazılarının aşırı tepkı vermesı anormal degıl

İşin esprisi orada zaten. Herkes şakayı anlarsa, o tepkiler çıkmazdı ortaya. Onlar çıkmayınca da kimse gülüp eğlenmezdi. Şaka yapılacak, birileri anlamayacak ki şaka olsun. Herkes anlarsa şaka olmaz. Mesele açıklandıktan sonraki tutum, özür bile beklemiyoruz o hakaretlere, sadece şakayı yediklerini kabul etseler yeter.

3 4 transfer yapacağımız soylenıyor bu konuda ne diyorsunuz?

drogba'nın sol beke yazılması baya komikmiş cidden. kim bilir ne gülmüşsünüzdür. dünyanın en güzel şakasını kaçırdık.

şakanız bile futbol olmuş, beyin loblarınız oksijen alsın biraz, yazık valla. adam hâlâ drogba sol bek şakası güzeldi diyor. geçen ben de muslera'yı başkan yaptım, gül gül öldük

Bu cevabi yazdigin uye ben degilim, ama bir adminin diger uyeye boyle cevabi gordukten sonra bu forumda durmanin bir manasi yok artik.

Bu forum uyeler sayesinde var.

Hic bir adminin boyle konusma hakki yok.

Boyle saka da yapilmaz. Bunu kendiniz de biliyorsunuz ama inkar etmek istemiyorsunuz.

Ben 3 yildir burdayim. SIK SIK da girerim. Tartisirim, sakalasirim. Gulerim, uzulurum. Bunu sana soracak da degilim.

Boyle bir sakayi yapmaya hakkiniz yok.

Biz burda olmasak, siz burda olacakmisiniz?

Admin olarak simdi skype da neguzel de egleniyordunuz. ''Bak nasil dalga gectik ha ha''

Bu arada, aranizda 100 de 100 Fenerli adminler var. Yoksa boyle saka yapilmazdi ve izin de verilmezdi.

Neyse, iyi sakalar size.

beyler tek tek isim yazacağınıza mevki olarak soralım adı geçenleri şeref reis açıklasın.

solbek için kim düşünülüyor şeref abi?

onceden planlandigini sanmiyorum. olay basit. fener araya girdi, fiyat arttirdi, mafya falan soktu ve adami aldi.

alper'e de baski yapmis olabilirler. ancak oyuncu biraz dik durabilse yine de gitmezdi diye dusunuyorum.

onceden planlanmadıysa neden 1 ay önce kapa alper potuk gelecek yılki takım sistemizde yer almamaktadır ilgilenmiyoruz açıklaması yaptılar?

Tamam senin haricinde kalan 392 kullanıcıya senin fikrini aşılayalım bence.

olayı bayağı haline getirmeyelim lütfen. ben doğru düzgün fikrimi yazdım çünkü katılmıyorum. sen debenim fikrime katılmıyorsun sen de yazdın. böyle tartışacaksak eyvallah ama böyle böyle çocuk çocuk şeyler yazacaksak tartışmanın manası yok.

İşin esprisi orada zaten. Herkes şakayı anlarsa, o tepkiler çıkmazdı ortaya. Onlar çıkmayınca da kimse gülüp eğlenmezdi. Şaka yapılacak, birileri anlamayacak ki şaka olsun. Herkes anlarsa şaka olmaz. Mesele açıklandıktan sonraki tutum, özür bile beklemiyoruz o hakaretlere, sadece şakayı yediklerini kabul etseler yeter.

Hakaret için özür dilerim,Şakayı yuttum kendi adıma ve sizin adınıza bu konu uzamasın adminler güzelce vakit geçirelim devam edelim ortam gerilmesin.

vallahi ikisi hakkinda da bir bilgim yok. ama iyi olurdu be :-)

peki yönetimin yabancı sınırlamasını kaldırılması konusunda bir baskısı veya bir planı var mı? çünkü görünen o ki gökhan inler ve arda transferleri olmazsa kadro kuramayacağız. nasıl olacak bu iş bir duyumun var mı acaba? şimdiden teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt