Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Seref Abi'ye bi sevdim kiz hakinda bilgiler mi istesem acaba :D

arkadaslar eskiden saka yapmis olabilirim ama bir insanin basina gelebilecek en kotu sey FENERBAHCELILIKTIR

bunla ilgili kesinlikle saka yapmam ve yapmayacagim

Ya Eray kardeş cidden özür diliyorum diyorum garip garip konuşma diyorsun kırmış olabilirim diye özür dileyim dedim ne var bunda herşeyin altında birşey aramayın şakaya sinirlendim ilk başta sonra sakinleşince gereksiz tepki verdiğimi farkettim özür diledim garip garip konuşma lafı neden şimdi?

Altında bir şey arama. Lafın gelişiydi o.

Arda'nin gelme ihtimali var mi?

Fenerbahce Ardayla ilgileniyor dioyorlar. sence O da best friend'i emrenin yanina gider mi?

baskan her ne kadar arda donmek istiyor dese de ben en az 2-3 sezon daha donecegini dusunmuyorum. bu arada arda ile fener? bu cok utopik diyebillirim. arda buradaki herkes kadar galatasaraylidir emin olabilirsiniz.:yenieek:

biz bastirmasak da digerleri bastiracak. su an hicbir kulubun musabaka listesine en fazla 6 yabanci alabilecek durumu yok. mecburen ya esnetecekler ya da ayni sekilde birakacaklar. ayrica bu konuyla ilgili tff'yle gorusuyorlar sanirim. basina da yansimisti diye biliyorum.

teşekkür ediyorum umarım en azından bu seneki gibi kalır yabancı olayı ama şu saçma kısıtlama kalkmadan da biz o müzemizde olmayan tek kupa olan Şampiyonlar Ligi Kupasını biraz zor alırız gibi geliyor :o umarım yanılırım.

tweetlerin silinmesi nedir abi :) twitter bize saka mi yapti yani?

Adamın gercegi burda fake twitterini paylaşıyorlar la :asd:

benden bugunluk bu kadar :-)

sohbete yine gelirim. kendinize iyi bakin guzel insanlar..

iyi geceler:yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt