Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Tmm birakin artik adami ya. Ben bile soru sormaktan yoruldum. Cok sabirli insanmis kendisi.

bu olay cok buyudu. ben foruma yeni girdim baktim hayri yeni yazmisti. ilk goruste inandim tabi mesajda yazdim. aradan 30 saniye gecince saka oldugunu anladim ve sakaya bende ortak oldum. ne var yani bunda 40 saniyelikte olsa yuttuk, farkedincede guldum kendi kendime. bu forumda olaylar cok buyutuluyor.

Şeref bey, gurbetçi oyuncular hakkında bilginiz var mı?(Frei,Tolgay,Ömer Toprak,Serda Taşcı)

Ne stress, ne yogunluk.

bunun üstüne, bizim milli icecemiz bi soguk Ayran gider

ayran-tarifi.png

Sst kendine gel kardeşim kimse abes soru sormuyor .Bu işin muhattabı da sen değilsin haddini bil

1 ben sst degilim

2 bana sorulanı ben cevaplamam

3 ben istedigimi cevapları

4 özgürlügüme karşımazsın

5 sen kim oluyorsun

6 haddimi tanıyormusun

7 haddimin sınıını sen belirleyemezsin

8 böyle konşmaya hakkın yok

9 benden özür dilemen gerekiyor

10 empati kurmayı bil

11 putlaştırmanın lüzümü yok

12 üyelerin sıhhatini ben düşünebilirm

13 sorgu odasına gelmiş adam muamlesi ypamyn

14 saygısızlık yapıyorsun

15 benden de şereftende özür dile

16 bana sst diyemezsin

17 yetkin yok sıfatın yok hiçbirşeyim degilsin

18 ben humasit bir insanım

19 hang işte çalışcagım sana baglı degil

20 babam degilsin anam degilsin

21 sadece fatir dursunsun

22 kardeşim de degil

23 misafirperverde degilsin

24 saygısızsın

25 özür dilemen lazım

Başkan istikrarlı futbolcu istiyor... Geçen gün katıldığı bir programda Melo konuşulurken; sezonun yüzde 75'inde vasat oynayıp yüzde 25'i çok iyi oynayan adam istemiyorum demişti..

Sanırım izlemiştim o programı. Yalnız Melo bir önceki yıl kamp dönemi geçirmişti bizle, transferi daha erken gerçekleşmişti bu yıla göre. Ve performansı da oldukça yüksekti. Bu yıl transferinin gecikmesi neticesinde, olması gereken fiziki yapıya kavuşması uzun sürdü diye düşünüyorum. Yani o %75'lik dilimde, transfer geciktiren yönetimin de payı yok mudur? Ki %25'lik dilimdeki performansı ile şampiyonluk yürüyüşümüzde büyük katkı sağladı. Tabi bunlar benim gördüklerim. :b5:

Chealse Burak Yilmaz'i isteyecekmis,Lukaku'da bize kiralik..

"reports have suggested that chelsea have asked for galatasaray forward burak yilmaz. they want to buy him out and plan to send lukaku the other way, on loan, as part of the deal.

apparently, this decision is taken so that lukaku can develop under former chelsea frontman, didier drogba, whilst reducing the transfer sum for yilmaz."

iyi geceler herkese

Chealse Burak Yilmaz'i isteyecekmis,Lukaku'da bize kiralik..

"reports have suggested that chelsea have asked for galatasaray forward burak yilmaz. they want to buy him out and plan to send lukaku the other way, on loan, as part of the deal.

apparently, this decision is taken so that lukaku can develop under former chelsea frontman, didier drogba, whilst reducing the transfer sum for yilmaz."

lukaku ve drogbayla maçlara çıkmayalım .Ss

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt