Metin Arslan
Kırmızı Üye
- 18 Mayıs 2010
- 2.227
- 0
- 1.146
Cevap: Transfer Nöbeti
kjaer haberleri çıkmadı mı daha ?
kjaer haberleri çıkmadı mı daha ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
muspet bir ivme oldugu konusuluyor. ben digerleri gibi bitti diyemiyorum kusura bakmayin :-)
Nasil ya? Sende ses cikiyormu? Bu forum uygulamasi bende niye aktif degil?
muspet bir ivme oldugu konusuluyor. ben digerleri gibi bitti diyemiyorum kusura bakmayin :-)
FENERBAHCELILIKTIR lafini niye buyuk yazdin simdi :trollface:
Son sorunani de müspet bir ivme var mı?
Şeref ya sana zahmet Mathieu konusunda bilgin varsa paylaşabilirmisin?
Kerim Frei?
Sst kendine gel kardeşim kimse abes soru sormuyor .Bu işin muhattabı da sen değilsin haddini bil
bos nuanslari birakalim. konu ciddi, fbli adminler var. oguz serdari hatirlayanlar vardir ayni o doneme girmek uzereyiz
Başkan istikrarlı futbolcu istiyor... Geçen gün katıldığı bir programda Melo konuşulurken; sezonun yüzde 75'inde vasat oynayıp yüzde 25'i çok iyi oynayan adam istemiyorum demişti..
su an icin yok sanirim. olunca basin illaki bu isin ustune gider.
maalesef :-(
bir bilgim yok, uzgunum.
herkese iyi geceler:yenieek:
Adamın gercegi burda fake twitterini paylaşıyorlar la![]()
Chealse Burak Yilmaz'i isteyecekmis,Lukaku'da bize kiralik..
"reports have suggested that chelsea have asked for galatasaray forward burak yilmaz. they want to buy him out and plan to send lukaku the other way, on loan, as part of the deal.
apparently, this decision is taken so that lukaku can develop under former chelsea frontman, didier drogba, whilst reducing the transfer sum for yilmaz."