Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Benım merak ettiğim Burak'ı niye satıyoruz bu yerli kıtlıgında?Amac ney?

ben satılmaSI taraftarıyım burakın :D

satılmasın diyen yok zaten..

nasıl geçen sene melo için söylenenler vardı. alabiliyorsan iyisini ok.. uğraşmayalım diyorduk..

burak ayrıca kafayımı yemiş? şpl oynamak varken avrupa ligide neymiş.

azize desen burak ı istermisin diye o bile 20 milyon euro verir hemen:asd:

AMK yönetime en yakın gazetedir dedikleri çıkar ANCAK bURAK gidebilir demiş diye nerdeyse Başkana küfür edeceksiniz sakin beyler:yenieek:

[video]https://www.sporxtv.com/futbol/superlig/galatasaray/terimin-gozdesi-chedjou-ulkesinde-tam-bir-fenomenSXTVQ46148SXQ?utm_source=twittercom&utm_medium=sporxtwitter&utm_content=daily&utm_campaign=IcerikPaylas[/video]

Ftw ‏@FtwGS Afgeschermd account 2m

Ne yeni nobet vakti mi yaklasiyor, himmmm

Kadro bu haldeyken bile yabancı hakkını Q7'den yana kullanmak... Valla saygı duymak lazım ama olmamış.

Masraf olmasın diye onu yazdım ama unuttum Burak'ı ve Muslera'yı 20+'ya satmış olacağımızı. Haklısınız iyi bir kanat daha alınabilir Nani'ye ek olarak.

Sabri ile Hakan Balta'ya muhtaç olacağımız günleri hiç düşünmemiştim :)

Hiç belli etmez, bakarsın adam parlar. Mathieu'dan büyük bir kumar değil bana göre. Hamit'i de Sabri'den aşağıda görmem kusura bakmayın.

Her gitmek isteyen adamı niye satıyoruz kapı gibi sözleşmesi var süren biteme kadar oynayacaksın dediğin an o iş biter yada madem satıcaksın max fiyatı alana kadar zorlasana mayıs bile bitmemiş 1 hafta içinde 15 e satıyorlarmış adamı almaya çok niyetleri varsa 20 25 versinler öyle verelim.

Burak burayı niye bıraksın?Anca chelsea ayarında bir takımdan teklif gelirse gitmek ister ve biz de satarız.Bence bu işin oluru yok.Hem fatih hoca kalmasını isterken hem de kendisi gitmek istemezse ünal aysal da erol taş değil ya, satmaz.

arkadaşa sormuşsun ama benim beğendiğim bir futbolcu olduğu için yanıtlamak istedim.modern bir sol bek, istikrarlı, çalışkan, akıllı, mücadeleci. sözleşmesi bu yıl bitiyor yıl. 2-3 yaş daha genç olsaydı valencia'nın onlarca milyon euro'ya sattığı oyunculardan biri olabilirdi.bir barcelona maçında alvesi paramparça etmişti.acaip çabuk.stoperdede oynayabiliyor.

teşekkurler renktaş :)

AMK yönetime en yakın gazetedir dedikleri çıkar ANCAK bURAK gidebilir demiş diye nerdeyse Başkana küfür edeceksiniz sakin beyler:yenieek:

Gidebilir değil Burak Fiorentinada diye yazmışlar detaylarıyla birlikte yüzde 90 doğru haber yapıyor bu adamlar güncellendi haber tekrar bak istersen.

Zaten hulk haberını kım cıkardıysa ordan bellıydı burak ın gıdıcı oldugu

Zaten bugün başkana sövenler, 1 haftaya kalmaz büyüksün başkan, kralsın başkan diye inletirler burayı..Tıpkı 2 senedir olduğu gibi.

muslera

eboue - chedjou - semih - xxxxx

hamit - selçuk - inler

kerim frei - sneijder

drogba

en mantıklısı bu heralde ...

Ynt: Transfer Nöbeti

Buraka 20 verən varsa satılsın

Bize Her Sevdadan Geriyə Kalan Sadece GALATASARAY!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt