Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İnler - Arda - Chedjou ile transferi kapatalım çok şey mi istiyoruz

yanliz yillardir gökhan inler gibi bir adam tas gibi italya'da oynuyor, adam akilli 10 haber görmedim 4-5 senede. teknik ekibin böyle bir oyuncunun varligindan bile haberi olmayabilir..

aynen bişeyler yapalım arkadaşlar mail falan çilek istemyoruz İnleri istiyoruz..

Şuan bana Nani mi İnler mi deseler İnler derim NET !!!

Çilek İnler olur bu ortamda net.

Arda'da üstüne kreması olur, yabancıda gözümüz yok allah için ÜNAL BAŞKAN Duy şu vatandaşların sesini.

biz bu adamı niye alalım ki renkdaş.rubin gibi vasat takımda 5 maça çıkmış adam bizde ne yapabilir

Rubin Kazan gibi vasat bir takımda 5 maça çıkmış adamı Milli Takım Hocası çağırıyor ama aynı takımın as oyuncusu olan Gökdeniz bir kere bire çağrılmıyor ilginç değil mi?

Selamun Aleyküm chedjou öglen kap'a bildirildi daha da giremedim varmı transferde gelişme,duyum?

burak,umut,Arda,Gökhan İnler,şener

sol bek

melo

stoper

hadi başkan al şu inleri. Yeminlen en az 300 tl forma desteği benden

Arda gelmezse yerine Kerim alınmalı. Gökhan İnleri de aldık mı bu kuşlar %180 derece döner :p

gökdeniz gelsin bence beyler saglam yerli oyuncu sahaya cikarttin mi adam gibi oynar

İnler'le ilgilendiğimize dair başkanın yada FT'nin açıklaması falan var mı ?

"Sarı Kırmızılı yönetimin 2 yıllık yeni mukavele teklifinde bulunduğu öğrenildi. Aydın'ın kendisine yapılan teklifi değerlendirmek için süre istediği..."

İlk kısım zaten komik de ikinci kısım akşam iyi güldürdü, süre istemiş değerlendirmek için.

Gökhan İnler

Gökhan İnler

Gökhan İnler

Gökhan İnler

bizimkiler isterse sneijderı satsınlar gram üzülmem yeterki inleri alsınlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt