Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

vermaelen

bonucci

jagielka

lescott

agger

skrtel

ogbonna

terry

godin

benatia

alderweireld

vs.vs. bi dunya adam sayarim chedjou'nun hatali hamlelerini gormedigim. sana dedigim shu videolari izlememe gerek yok dion da shimdi usenmeyip tek tek postlamama luzum da yok thread orda izleyiver 2 rekad. ayrica dany de oldukca teknik bi stoper biz neyin sikintisini cekiyoruz o vakid ?

takimin defans anlayisini tek bi stopere yukluyoruz diyosun real madrid'den yedigimiz golleri ac bi izle semih'in yaptiklarina bak. ac chedjou'nun yaptiklarina bak verdigim videolarda kendi kademe hatasindan yedirdigi en az 10 tane net gol var o videolarda.

jagielka gibi pl'yi yalamis yutmus saygi duyulan ustad bi stoperi chedjou'dan asagi tuttugun icin diyecek bisey bulamiyorum shu vakid.

bu yazdığın stoperler teknikmi demek istedin.

vermaelen

bonucci

jagielka

lescott

agger

skrtel

ogbonna

terry

godin

benatia

alderweireld

vs.vs. bi dunya adam sayarim chedjou'nun hatali hamlelerini gormedigim. sana dedigim shu videolari izlememe gerek yok dion da shimdi usenmeyip tek tek postlamama luzum da yok thread orda izleyiver 2 rekad. ayrica dany de oldukca teknik bi stoper biz neyin sikintisini cekiyoruz o vakid ?

takimin defans anlayisini tek bi stopere yukluyoruz diyosun real madrid'den yedigimiz golleri ac bi izle semih'in yaptiklarina bak. ac chedjou'nun yaptiklarina bak verdigim videolarda kendi kademe hatasindan yedirdigi en az 10 tane net gol var o videolarda.

jagielka gibi pl'yi yalamis yutmus saygi duyulan ustad bi stoperi chedjou'dan asagi tuttugun icin diyecek bisey bulamiyorum shu vakid.

Olm sen daha geçen hafta Chedjou iyi adam alalım demiyo muydun?

vermaelen

bonucci

jagielka

lescott

agger

skrtel

ogbonna

terry

godin

benatia

alderweireld

Vermaelen = hic yorum yapmam gerek yok, fazla ucmaya da gerek yok

bonucci = pas

jagielka = pas

Lescott= yönetim ugrasmis, haberler cikiyordu demek ki olmamis. Genelde ingiliz oyuncular kolay kolay transfer olmuyor

Agger = pas

Skrtel= pas

Ogbonna = iyi bir FIFA oyuncusu, güzel öneri FUT icin

Terry = günü kurtarma operasyonu pesinde kosmakla dogru yoldasin, keske bir kac macini izleseydin emeklinin (yakin zamanda)

Godin = Ucma

Benatia = Katiliyorum ama bonservisi en az 10 olurdu, yani gec

Aderweireld= pas

Yahu tabi Chedjou hata yapacak! Burda Chedjou dünyanin en iyi stoperi diyen oldumu? Ama pas dedigim isimlerden az da degil, hatta daha iyidir, o kadar. Jagielka EPL'i yalamis yutmus, evet Neill gibi degilmi ? Cok seviliyordu..

Dany'nin sIkIntIsI teknigi degil iste bunu da göremiyorsun. Oyun zekasi (pos bilgisi/ oyun kurma).

Bir stoperden full verim istiyorsan yanindaki adam iyi olacak, bekler iyi olacak, önündeki adam iyi olacak.

daha guven veren defans oyunculari hepsi 100%

renktasım agger skertl ve terry bunlar teknik deil bana göre amasert adamalar agresifliği üst düzey burda terry i alalım dediler ama terryle semih oynayamaz bence 2 side kesici hele zaten ingiltereden stoper haytta almam alcak olsam terrynin ayak içi kötü ağır hamlelik oyuncu bana göre chedjou ondan daha iyiy bence saygılarımla kardeşim.

bonucci = pas

jagielka = pas

Lescott= yönetim ugrasmis, haberler cikiyordu demek ki olmamis. Genelde ingiliz oyuncular kolay kolay transfer olmuyor

Agger = pas

Skrtel= pas

Terry = günü kurtarma operasyonu pesinde kosmakla dogru yoldasin, keske bir kac macini izleseydin emeklinin (yakin zamanda)

Godin = Ucma

Aderweireld= pas

Yahu tabi Chedjou hata yapacak! Burda Chedjou dünyanin en iyi stoperi diyen oldumu? Ama pas dedigim isimlerden az da degil, hatta daha iyidir, o kadar. Jagielka EPL'i yalamis yutmus, evet Neill gibi degilmi ? Cok seviliyordu..

Dany'nin sIkIntIsI teknigi degil iste bunu da göremiyorsun. Oyun zekasi (pos bilgisi/ oyun kurma).

Bir stoperden full verim istiyorsan yanindaki adam iyi olacak, bekler iyi olacak, önündeki adam iyi olacak.

gorucez abi nasilsa aldik adami. inchallah sen hakli cikarsin tabiki bekliyoruz bizd

bonucci = pas

jagielka = pas

Agger = pas

Skrtel= pas

Godin = Ucma

Aderweireld= pas

dany pozisyon bilgisi zayıf bir adam ve yumusak zaten bunlar olsaydı bide kafa topu tabi chedjouya gerek kalmazdı.

begenmistim abi 2 3 macini izledikten sonra demekki daha uzun sureli izlemek lazimmis

shu an cok mutlu oldugum soylenemez tbh

Ben gayet mutluyum vallahi, hiç izlemedim adamı ama Fransa ligini takip edenlerin, lig boyunca sürekli izleyenler Türkiye'ye gelmiş en iyi stoperlerden birisi diyorlar adam için. Boş yere yılın savunmacısı seçmemişlerdir adamı heralde bunun yanında. Bence şimdiden peşin konuşmayın.

gorucez abi nasilsa aldik adami. inchallah sen hakli cikarsin tabiki bekliyoruz bizd

Eger yandaki adamlari ve öndeki adamlari dogru secmezsen bende hakli cikmam. Istersen oraya Ramos'u koy kimse hakli cikmaz. Sol bek transfer bu yüzden cok önemli. Aynisi defansif orta saha icin de gecerli. Chedjou gibi adami 6.5 milyon'a almisiz, büyük basari. Dany'den iyi oldugu kesin ( ne kadar sevsemde ).

Emir bak ne diyor teknik sorumlu kardesimiz...

sen aldigimiz her oyuncuyu daha önce begenen sonra almaya yakin oldugumuz zaman elestiren insanlardan degilsin umarim :D

messi alirsak yandi o zaman :asd:

Yok emir öyle şey yapmaz da fikrini ne değiştirdi merak ettim

chedjou reis etkisi yapacak gibi bir his var bende

Solbek için Mathieu olayına nasıl bakıyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt