Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ömer'in Semih'den artısı neler ? Ömeri beğenenleri anlamıyorum veya ben doğru düzgün izlemiyorum maçları. Rica etsem beğenen biri açıklayabilir mi ?

Haklısın yabancı sınırı var ama ben diyorumki takımdan en son gönderilecek yabancı Muslera olmalı. Drogba da dahil bu dediğime. Kadromuzda giderlerse takımı bozacağını düşündüğüm iki isim: Selçuk ve Muslera. Yerlerini dolduramayız. Diğerlerinin yerini doldururuz.

benım için takımda en son göderilecek 2 isim Burak ve Selçuk. eğer muslera kalıcaksa sol bekin yerli veya melonun yerine yerli bir oyuncu almamız gerekiyor.

Muslera

Şener(Salih) Semih Chedjou Kolarov

İnler - Selçuk

Nani - Sneijder - Arda

Drogba​

Bana katilmazsiniz ama ben gerekirse Drogba'yi yedek koyarim ama Muslera satmam yabanci kontenjan'dan dolayi

Ömer'in Semih'den artısı neler ? Ömeri beğenenleri anlamıyorum veya ben doğru düzgün izlemiyorum maçları. Rica etsem beğenen biri açıklayabilir mi ?

Semih'ten pek bir artisi olmayan, Almanya'da oynuyor diye 7-8 milyon fiyat cekilen stoperdir. Semih orada oynasa 10 milyon olurdu bonservisi en az.

arkadaş gökhan inleri felan almayız unutun , ona 12-13 vermez bizi klüp,onun yerine 5 e meloyu alıp eboue yerine yerli sağ bek en mantıklısı olur oda şeneri almak!!!!

türk sol bek yok piyasada diyorduk ama söyle bakdimda adam akili defansiv türk oyuncuda yok dünyada :SS:

inler var bide Jem Karacan... 200 milyona belki yakin türk var dünyada. ayip ayip vallahi :SS:

utanc verici durum bence. bu ikisinden birisini alamiyorsak mecbur yabanci olacak defansiv orta saha bölgesinde.

Re: Transfer Nöbeti

Suan ki kadromuza arda melo umutu alalim bence yeter sol bek yerli bulmaktan care yok allah bildigi gibi yapsin seni tff sol bek yabanci iki yolu var olmasinin 1) melo gidecek inler gelecek ya da orayi yekta gibi biriyle dolduracaz butun seezoj kahrolacaz defansif anlamda 2) bu yol ise muslera gidecek onur veya tolga gelecek ama muslerayi satmak hic icime sinmiyor isimiz zor valla bence sol beke bir turk ayarlamaliyiz oyle ya da boyle

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

beyler boşuna uğraşmayın.. yabancı sınırı 6 olduğu sürece kadro kuramayacaksınız.. Unal başkanın ne yapıp edip demiroren ve tayfasından kurtulması lazım

yoksa demiroren fenerin istediğini yapmaya devam edecek , 5 e de düşürürler sınırı.. Bu sınır illetinin en çok etkilediği takım biziz , çünkü en iyi yabancılara biz sahibiz.. serbest olsa uçar gideriz , Avrupa'da daha büyük başarılar gelir.

eğer hem avrupa hem ligi istiyorsak melo da gelmeli gökhan inlerde ve rekabete girmeli meloya alternatif yok ortasahamızda yoksa kupa hedefini yine bırakırız bu sene olduğu gibi ayrıca arda transferi bizim için şart ve kaçınılmaz yoksa çok sıkıntı çekeriz ayrıca kanatlara frei ya da olcan olabilir trabzonun en iyi oyuncusu şuanda kalede de muslera onur ikilisini rekabete sokabilir hem de onur musleranın yerini doldurabilir mi bakmış oluruz maliyetli fakat yaparsak seney en fazla 2 transferle götürürüz bu yılı kapatırız

Kadrolara tek forvet çoğunluk Drogba yazıyor. Burak bu formuyla her zaman oynar gerekirse Drogba yedek kalır ama Burak yedek kalmaz.

Kaç senedir basında yazılanlara bakılırsa istiyoruz. Adam şehir efsanesine döndü. Gelmesini bende isterim ama gelmiyor işde

Hamit'te yıllardır basındaydı ve en sonunda bize geldi.

İnler'i ikna etmekte sıkıntı çekmeyiz ama kulübü ne kadar isteyecek orası muamma.:confused::confused:

Gökdeniz bile düşünülebilir şu şartlarda

Gökdeniz'i A Milli Takım'dan kesen Fatih Hoca'ydı. Bir sorunları oldu herhalde üstüne nasıl bir çizik atıldıysa Gökdeniz as takım da oynarken aynı takımda yedek olan Gökhan Töre milli takımda yer alıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt