Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Nöbettekiler kendinize gelin dün Wederson bugün Ziya falan transfersizlik başınıza mı vurdu

Ziya Erdalı mı öneriyorsunuz yapmayın etmeyin yahu onun yerine git Wedersonu al oda olmadı Balta oynasın.

Kimseyi önermiyorum, şu sıralar genç bir oyuncu adı dolaşıyordu forumda adınıda takımınıda çok fazla hatırlamıyorum, zaten bilmediğim için onu ayrı tuttum, iyimi kötümü bilmiyorum yani.

H.Aliyi övüp duruyorlar dı, H.Balta dan çok çok iyi diyorlardı gördük yani H.Ali'yi de

Şu haliyle bile en iyisi H.Balta'dır.

Arkadaşlar Gökhan ve Arda icin girişimimiz oldu mu...

Nasi yani Emre Can sol bek'mi oynayacak? Bayern bir kac kez denedi ne o, iyi sol bek mi oldu Emre? Yok yok kesinlkle olmaz. Bende defansif orta saha fln sandim.

Adam 2 bektede oynadı toplam kaç maç oynadıki zatende defansif orta sahalığına onay verdin ben yokluktan deneyelim diyorum.

Drogba geçen sene kupayı kaldırdığı tarihte bu sene Umut'un düğününde halay çekiyordu.Seneyede bu tarihte Robben'i Arda'nın düğününde Çekirge oynarken görürüz inşallah... :D

arkadaşlar her şeyi geçtimm Zorda olsa Şurası cidden skandal

İlk 11 6 yabancı olursa yedekler full türk olacak. Allahm sen sabır ver

Defansımız Chedjou, Eboue ve Semih ile güçlü zaten, Hakan Balta sırıtmaz diyorum. DMC'de Melo varken sırıtmaz. Ofansımıza zaten diyecek yok. Her pozisyonumuzda kral adamlar olsa zaten Avrupa'nın kralıyız :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt