Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

trabzonda oynasa da ben pek emin değilim vereceği katkıdan ne kadar iyi olsada ardanın vereceği katkıyı veremez tek forvet drogba da ligi götürmez kaliteli alternatif yok bence naniden daha önemli transfer

Drogba goturmez diyorsan burak forvete gecer sag kanada da alinacak türk cok var

Fotoğraf sağlam yerden yalnız.Shop falan değil rahat olun.Arkadaki de Lille forması zaten.

arda'yi cikarin kadrolardan, adamin menajeri aciklama yapti, gelmiyor.

----------Muslera

Sabri--Semih-Chedju-Coentrao/Riera

Hamit------Selcuk------Nani

----------Sneijder

------Drogba----Burak

Bülent tulunun sağ koluna dikkat edin bi gariplik var

Transfer Nöbeti

Aliriz, evet ya Serdar, aliriz lan. Niye benim aklima gelmedi vay benim kafama..

Lan hangi iyi yerli oyuncu var alacan? Arda ve Inler'mi ? Cok beklersin. Gercekci olun, hadi Inler belki ama Arda gelmez simdilik buralara.

Olum senin gün içinde belli saatlerde foruma girmene izin verilmeli, bu da her hafta başında tüm ahaliye duyurulmalı.

Sevgili Emir Satonunda dediği gibi Yabancı sınırı 3.5.2yle delebiliriz başka türlü çok zor.Ardada İnlerde gelmez gibi en azından Arda bu sene gelmez İnleri bilmiyorum aslında 30 a Merdiven dayadı şöyle 3 versek senelik Cldede oynuyoruz Drogba-Sneijderde belki ama bilemiyorum en güzeli 3.5.2 olacak gibi.

Daha detaylı açıklar mısın Talha Abi ?

774629431.jpg

Olum senin gün içinde belli saatlerde foruma girmene izin verilmeli, bu da her hafta başında tüm ahaliye duyurulmalı.

Niye? Siz zaten hic gelecegi düsünmezsiniz. Hep tren kactimi 'ah vah be ufff peh öffff heee aaaa' cekersiniz zaten.

Gercekleri konusmak bu forumda yasak'mi.

Bos islerle ugrasma. Türkiye de kaliyorsun, bir ise yaramak istiyorsan git su TFF binasini bombala.

Aliriz, evet ya Serdar, aliriz lan. Niye benim aklima gelmedi vay benim kafama..

Lan hangi iyi yerli oyuncu var alacan? Arda ve Inler'mi ? Cok beklersin. Gercekci olun, hadi Inler belki ama Arda gelmez simdilik buralara.

Abi yapma , Terim ve Aysal'ın tek telefonuna bakar Arda gelmek için can atar , tek sorun Atletico , onuda Arda gerçekten isterse deleriz merak etme :)

Yeni reisimiz hayırlı olsun :yenieek: Yabancı sınırını fazla takmamaya karar verdim. Hocamız en iyisini bilir. Sonuçta başımızda Aykut yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt